Campings

die deze winter open zijn

De Bronzen Emmer

Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van Drenthe. Een rustige, groene omgeving. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend. Maar liefst 1.400 kilometer aan fietspaden in de regio en fietsverhuur op de camping. Zwembad, speelplaats, tennisbaan en gratis wifi.

De Bocht

Camping De Bocht is een gezellige kindvriendelijke wintercamping. De paatsen zijn ruim en voorzien van tv-aansluiting en een waterkraan en -afvoer. Bezoek Eindhoven, Tilburg of Den Bosch met de fiets. Of bekijk de vele mooie dorpen in de buurt. Ook ligt er rond Oirschot 180 kilometer aan wandelpaden. Behalve fietsen kun je op de camping ook skelters huren.

Sudersé

Een groene, ruime en vredige camping in de buurt van de Friese Meren. Net buiten de stad Workum en op een kwartier lopen van Workum-strand. Wifi en winkeltje. Aankomen kan de hele dag en een plekje zoek je zelf. Warm douchen is gratis en achter het sanitairgebouw staan een wasmachine en droger. Huisdieren zijn, mits aangelijnd, welkom.

De Duinpan

Een campingplaats die van alle gemakken is voorzien De plaatsen beschikken over 16A stroom, kabel-tv, water en afvoer. De plaatsen zijn ca. 10 bij 10 meter groot. Alle campingplaatsen hebben een eigen parkeerplaats dicht bij de plek. Huisdieren zijn (tegen betaling) van harte welkom. De tarieven van een campingplaats zijn incl. 4 kwh verbruik stroom per dag, wifi, 5 min. warm water/douche en vuilafvoer. En dichtbij het toiletgebouw.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

De Boterbloem

Zo'n dertig ruime kampeerplaatsen bij een veehouderijbedrijf in Amerongen. Elke kampeerplaats is voorzien van 6A elektriciteit, water, riolering en een tegelplateau. Tevens is er een verhard kampeerveld voor campers. Goed en schoon sanitair met zes warme douches. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen. Voor hen is een vakantie op een boerenbedrijf een onvergetelijke belevenis.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.