Snel naar de dealer

Tijdens de Gouden Match winactie zijn in oktober schitterende prijzen te winnen. Alle merken van de Erwin Hymer Group doen mee. Dus Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Dethleffs, Laika, LMC en Sunlight. Bij alle dealers van deze merken maakt elke bezoekende klant kans.

Klanten die kopen, huren of een offerte laten maken, hebben zelfs extra kans.

Je krijgt namelijk een unieke wincode. Die vul je in op het kaartje, dat stop je in de speciale brievenbus bij de dealer. En dan is het duimen maar. Want de te winnen prijzen zijn zeer de moeite waard.

Superprijzen!

De prijzen die je kunt winnen zijn niet misselijk. Een nieuwe caravan, een reis met een camper naar de Noordkaap, satellietinstallaties en movers. Wie wil dat nou niet winnen? Laat je kans niet lopen en bezoek in oktober een dealer van de Erwin Hymer Group. De actie loopt van 1 tot en met 31 oktober 2020.

De prijzen:

  • Een nieuwe caravan ter waarde van 20.000 euro.
  • Een reis met een kampeerauto naar de Noordkaap inclusief 2.500 euro zakgeld.
  • Twee satellietinstallaties compleet gemonteerd t.w.v. 3.000 euro.
  • Mover compleet gemonteerd t.w.v. 2.000 euro.

Bij Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Dethleffs, Laika, LMC, Sunlight.

Extra winkansen

Elke bezoekende klant maakt kans op een van deze mooie prijzen. Maar, voor wat hoort wat. En dus kun je extra winkansen verdienen. Als je een caravan koopt krijg je vijf winkansen. Als je huurt of een offerte laat maken krijg je drie extra winkansen.

De extra winkansen:

  • 5 x extra winkansen voor koopklanten
  • 3 x extra winkansen voor offerteklanten
  • 3 x extra winkansen voor huurklanten

Bezoek de actie-site

Bezoek via de button onderaan de Gouden Match-site. Daarop kun je alle informatie over deze actie nog eens rustig nalezen. Ook krijg je antwoord op alle eventuele vragen. Als je je gegevens op de site invult, krijg je automatisch een wincode. Die vul je vervolgens in op het kaartje in de showroom van je dealer.

De winnaars krijgen snel bericht. En zelfs een bezoekje van Sander van Kampeer-TV. Hoeveel redenen heb je nog nodig om een bezoek te brengen aan de Hymer-dealer?

Ga naar onderstaande site en doe mee!