Heat Hybrid: de Combi E van Truma

Of je nu op de camping staat of liever op een afgelegen plek: de Combi E verwarming van Truma is altijd klaar voor gebruik. Je stookt op gas, stroom, diesel of een combinatie daarvan.

Geruisloos op stroom

Met de Truma Combi E verwarm je de caravan of camper én heb je warm water. Dat kan op gas, maar ook op stroom. Er zijn twee elektrische verwarmingselementen van 900 elk ingebouwd. Gebruik je ze alle twee, dan is het verbruik 1800 watt. Je kunt met de Combi E op stroom of op gas verwarmen. Of een combinatie daarvan.

Verwarm je op stroom, dan heb je een compleet geruisloze verwarming. Ideaal voor de nacht. Natuurlijk is er geen uitstoot. Prima voor op de camping, waar je toch al moet betalen voor de stroom.

Veilig en zuinig op gas

De Combi E is zuinig op gas en verbruikt daarbij amper stroom. Dé oplossing voor als je ergens op een afgelegen plek staat. De schone verbranding maakt het gebruik midden in de natuur probleemloos.

Je kunt ook kiezen voor de combinatie van stroom en gas. De Combi E zal in eerste instantie op stroom verwarmen. Is die niet voldoende aanwezig om de gewenste ingestelde temperatuur te bereiken, dan zal hij automatisch ook op gas gaan verwarmen. Zo gebruik je minder gas. Voor verwarmen of warm water gebruik je de energiebron die je op dat moment het beste uitkomt. Die kies je op het CP Plus paneel of via de app.

De Combi van Truma is er in een gasuitvoering en een gas- en stroomuitvoering. Ook is er een diesel en een diesel- en stroomuitvoering.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies