Leven als een god in

Frankrijk

image

€7,95

2x alcoholtester

Wegwerp alcoholtester, ideaal voor op vakantie naar Frankrijk. Volgens het laatste nieuws zijn ze wel verplicht, maar is er geen controle. Leg voor de zekerheid twee exemplaren in je auto of camper en je komt in ieder geval niet in de problemen. Deze test is voorzien van het verplichte 'NF'-logo. Hij werkt op verkleuring van het testbuisje. Door deze kleur te vergelijken met het bijgevoegde kleurenschema kun je zien hoeveel promillage je hebt. De testers worden per twee geleverd. Op de tester staat een houdbaarheidsdatum.

image

€15

Gevarendriehoek en hesje

De gevarendriehoek en een veiligheidshesje (voor alle inzittenden) zijn verplicht in Frankrijk. Het is dan weer verboden om de gevarendriehoek op de snelweg te zetten. Deze gevarendriehoek zit in een handig doosje. Hij is inklapbaar en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Het gele hesje is voorzien van reflecterende strepen. Ze zijn ook los te koop. Zorg dat je er genoeg mee hebt. En berg deze spullen niet helemaal onderaan in je kofferbak op. Je wilt bij pech zo snel mogelijk achter de vangrail kunnen gaan staan.

image

€18,95

Met de camper door Frankrijk

Deze praktische reisgids bevat informatie op maat voor een individuele reis langs de spectaculaire kusten van Normandië en Bretagne. Het auteursechtpaar Mike en Loes Bisschops, met 30 jaar ervaring in de reisjournalistiek, neemt je mee op een boeiende zwerftocht langs dorpen en steden, burchten en kastelen, ruige kliffen, schilderachtige baaien en vissershaventjes. Praktische zaken als 'waar overnachten we en waar kunnen we lekker (en voordelig) eten?' komen uitgebreid aan de orde.

image

€16

De Eiffeltoren

Verbluffende en grappige weetjes over het vakantieland bij uitstek voor gezinnen: Frankrijk. Wat hebben een haan, een eend en een schaap te maken met de eerste luchtballon? Hoe probeerden de broers Michelin hun autobanden te verkopen?

Waarom is het in Frankrijk verboden om je varken Napoleon te noemen? Verbluffende weetjes en grappige feiten over hét favoriete vakantieland.

image

€10,85

Badeend Frankrijk

Ter verhoging van de feestvreugde zetten we een badeend op het dashboard. En dan natuurlijk de Badeend Frankrijk. Compleet met brie, stokbrood en alpinopet. Die kan, eenmaal weer thuis, zo bij de verzameling.

Het Badeendje Frankrijk is natuurlijk leuk voor de kleine in het zwembad, of thuis in bad. Maar ook voor de verzamelaar of als cadeautje. Geschikt vanaf 1 jaar. Formaat is ongeveer 8 centimeter.

image

€12,50

Wijncondoom

Een wat? Dit wijncondoom tovert gegarandeerd een lach (of een frons) op het gezicht van zelfs de meest verzuurde wijnproevers. Functionality and fun. Dit is een creatieve én effectieve manier om wijnflessen af te sluiten. Gemaakt van 100% latex zorgt het voor een luchtdichte sluiting van je wijn, champagne of een andere soort drank. De zogeheten Shrink Fit Technology zorgt ervoor dat bijna iedere fles totaal water- en luchtvrij is af te sluiten. En deze sluiting is nog herbruikbaar ook. Per zes stuks verpakt.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!