Cameleon Jr 270

De nieuwe Cameleon Jr 270 is een ruime tweepersoonstent. Je kunt zowel in de breedte als in de lengte slapen. Voor de sportieve kampeerder, of voor kinderen als bijzettent. Naar de site van Atomatent.

Lucht of stang?

De voortent oppompen of de voortent opzetten? That's the question. De meningen verschillen. Isabella laat het gemak van zijn Air-serie zien. Hier lees je er meer over.

Nieuwe camperplaatsen

De NKC maakt melding van nieuwe camperplaatsen. Zowel in eigen land als bij onze zuiderburen is er weer meer te kiezen. Lees het hier.

Crawler TRC 458

Het Turkse Crawler kwam al vaker langs op onze site. In Düsseldorf stond de nieuwe TRC 458. Met badkamer. Voor wie van de gebaande paden af wil. Naar de site van Crawler.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met print van een camper, caravan, tent of camping. In drie maten. Bestel het hier.

Vantourer Urban

Het Duitse Vantourer showt zijn eerste compacte buscamper. De basis van deze Urban is een Mercedes Vito. Hij is 5,13 meter lang. Onder de kap een aangename 239 pk. Kun je als de brandweer naar het Gardameer.

Nieuwe tenten van Hilleberg

De Zweedse tentenmaker Hilleberg komt voor het nieuwe seizoen met drie nieuwe tenten: de Helags 2 en 3 en de Soulo BL. Naar de site.

Oktober - Kampeermaand

Geen Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Alle nieuwtjes, noviteiten en primeurs zijn gewoon te zien bij de dealer om de hoek. Op 160 plekken in Nederland. Met aanbiedingen, winacties en actiemodellen. Gaat dat zien bij je dealer!

Westfalia Club Joker

De Westfalia Club Joker is een compacte camper op Volkswagen. Hij gaat al mee sinds 1979, een hele tijd dus. Toch is deze klassieker nog helemaal bij de tijd. Bekijk hem hier.