Adria Adora


613 PK

Bürstner


Premio Plus 410 TS

Airstream


International 25 IB

Bij Adria zien we een compleet nieuwe Adora-caravanserie. Het Sloveense merk laat zien dat je zelfs een succesnummer kunt verbeteren. Je moet het wel aandurven om je bestverkochte serie onder handen te nemen. Adria durfde dat. De nieuwe Adora is mooier en beter dan ooit.

De Premio van Bürstner is er in veel uitvoeringen. De Plus-modellen hebben een hefbed. De nieuwe Premio Plus 410 TS is daardoor van buiten heel compact. Van binnen is hij verrassend ruim. Met een heerlijke L-vormige loungebank. Daarboven hangt het hefbed. Achterin de keuken. Lees meer en bekijk hem.

De Adora is gebouwd naar het Adria principe 'All-In'. Dat wil zeggen dat je niets meer hoeft bij te kopen of op te waarderen. De caravan is gewoon helemaal compleet met alles. Standaard dus. Wel kun je de techniek aansturen via je Smartphone. Dat optionele systeem heet MACH. Naar het artikel.

De nieuwe Airstream 25 IB International is alleen voor de Europese markt. De letters IB staan voor Inselbed: eilandbed. Ook wel queensbed genoemd. Het is de eerste Airstream die zo'n bed heeft. De importeur is dan ook heel benieuwd naar de reactie van het publiek op deze noviteit.