Campings

Franse Alpen

Du Lac

Viersterrencamping Du Lac ligt bij Gap. Je hebt er een schitterend uitzicht op de bergen. Een groot waterpark met spannende glijbanen. Vanaf de ligweiden kijk je uit over het meer. Er is uiteraard een snackbar en gratis wifi. Het is er prettig toeven. Er is zelfs een wellness-centrum met zen-ruimte. Over de hele camping staan houtskoolbarbecues die je kunt gebruiken. Prijs is afhankelijk van de periode.

Le Bontemps

Camping Le Bontemps ligt aan de oevers van een kleine rivier tussen Lyon en Valence. Het is een kindvriendelijke camping met 120 plaatsen. De camping is beroemd om zijn prachtige botanische tuin. Er is daarnaast een zen-tuin met bruggetjes en fonteinen. In juli en augustus is er animatie voor de kinderen. Het zwemparadijs beschikt onder meer over een pierenbad en een glijbaan van meer dan 35 meter lang.

La Colombière

Tussen Genève en Annecy met 158 staanplaatsen. Met een restaurant waar je de zelfgemaakte wijn van de familie Bussat kunt proeven. La Colombière in Neydens heeft verwarmde zwembaden en waterglijbanen. Een animatieprogramma in juli en augustus. Grote groene kampeerplaatsen. Ligt aan de weg naar Santiago de Compostella, op 800 meter van de winkels en op slechts enkele minuten van de op- en afrit van de snelweg.

Eden de la Vanoise

Camping bij Landry, een klein plaatsje tussen Bourg-Saint-Maurice en Moûtiers. Zowel in de zomer als winter geopend. Ligt direct aan de oevers van de Isère en heeft een overdekt verwarmd zwembad. Het water is 30-32 graden. Er is een kinderclub en een overdekte speelplaats. De wifi is er gratis. In de winter rijden er van de camping pendelbussen naar de bekende skigebieden.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

International du Lac Blue

Camping aan de zuidoever van het meer van Annecy. Met een eigen strand en Nederlandse animantie voor de kinderen. Ook worden er sporttoernooien, aquadisco’s en muzikale avonden georganiseerd. Op het meer kun je zeilen, duiken, surfen, kanoën en meer. Camping du Lac Bleu heeft een zwembad, een speeltuin en een gameroom.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.