Kabe


Royal

Sun Living


V60 Family buscamper

La Strada


Nova M

Bij Kabe staat de halfintegraal Royal voortaan op de Mercedes Sprinter. En daarmee heb je de beschikking over talloze assist-systemen en een berg rijcomfort. De winterharde Royal komt er in twee maten: 7,75 en 8,78 meter lang. Als 7809 en 880. In totaal zijn er zeven indelingen om uit te kiezen. Lees hier het artikel.

Maar dan wel lekker flexibel. Want het onderste bed is weg te klappen. Dan passen gemakkelijk twee fietsen achterin, En gaat het kroost niet mee? Dan laat je het bovenste bed gewoon thuis. De Sun Living V60 Family is er in het grijs en in het wit. Basisvoertuig is de Fiat Ducato. Ga hier naar het artikel.

Sun Living introduceert zijn derde buscamper. De V60, met de V van Van. En inderdaad 6 meter lang. Blijft over het woord Family in de naam. Daar hoef je niet lang naar te zoeken. Deze bus heeft achterin namelijk twee tweepersoonbedden boven elkaar. Genoeg slaapplaats voor vier dus.

La Strada heeft zijn buscamper Nova M vernieuwd. Hij is ten opzichte van zijn voorganger 10 centimeter langer geworden. Wat bleef is de monocoque opbouw. De Mercedes Sprinter als basis. En het feit dat hij gewoon erg mooi is om te zien. Valt niet over te twisten. Hier lees je er meer over.