Truma Duo Control CS

Met de Duo Control CS van Truma zit je nooit zonder gas. Hij schakelt automatisch over van de lege naar de volle gasfles. Ook midden in de nacht. Of als het 's winters bitterkoud is.

Gemakkelijk en snel

De Truma Duo Control CS zorgt ervoor dat je nooit zonder gas komt te zitten. Bedenk dat een gasfles vrijwel altijd op de meest ongelegen momenten leeg is. En dan moet je je bed uit om de flessen te wisselen. Dat kan maar zo midden in de nacht zijn. Of als het ijskoud is en sneeuwt. De Duo Control neemt dit klusje graag van je over.

De Duo Control is snel en gemakkelijk te monteren. Hij is meteen klaar voor gebruik. Er is een verticale en een horizontale versie beschikbaar. Welke van de twee het beste past, hangt af van de ruimte in je gaskast.

Veilig

De letters CS staan voor Crash Sensor, waar de Duo Control mee is uitgerust. Bij een ongeluk sluit de Duo Control de gastoevoer meteen helemaal af. Met een Duo Control hoef je het gas tijdens de reis dan ook niet af te sluiten. Na een ongeval kan er geen gas meer ontsnappen. Indien geactiveerd, kun je de sensor zelf weer eenvoudig resetten. Daartoe hoef je enkel de gele knop in te drukken.

Deze gasdrukregelaar is er ook voor één enkele gasfles. Dat is de Mono Control. Truma adviseert altijd het gebruik van Truma-gasfilters. Dit om beschadiging door aerosolen uit verontreinigde gasflessen te voorkomen.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies