Naar het Zwarte Woud?

Zum Mitnehmen

image

€13,50

Marco Polo Zwarte Woud

Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en tien bladzijden atlas. Verder ‘insider tips’ om het échte Zwarte Woud te ontdekken, de Top 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag en up-to-date informatie in overzichtelijke hoofdstukken: sightseeing, eten & drinken, winkelen, uitgaan, verblijf, routes & tochten, kinderen, feesten, festivals & evenementen, internettips, praktische info van a tot z, een taalgidsje en plattegronden.

image

€31,50

Schwarzwald

Ringband met handig uitneembare, scheur- en watervaste kaarten van het Zwarte Woud, schaal 1:35 000. Nauwkeurige aanduiding van wandelpaden en -routes, fietspaden en -routes en skiroutes. Meer dan veertig recreatieve onderwerpen zijn opgenomen in de kaarten, zoals hutten en bivakken, kampvuurplaatsen, speeltuinen, zwembaden, minigolf- en tennisbanen, pensions en parkeerplaatsen. Perfect ter voorbereiding en vooral om onderweg te gebruiken.

image

€139,95

Hoge wandelschoenen

Hoge wandelschoenen voor dames en heren. Voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. De wandelschoen is 100% waterproof en ademend. De binnenkant is voorzien van leer en een waterdicht membraam. De wandelschoenen beschikken tevens over een rubberen profielzool van Vibram voor extra grip en een uitneembare en voorgevormde inlegzool. Hoge wandelschoenen van Travelin' reiken tot boven de enkel en geven de voet daardoor meer steun.

image

€22

Alleen

Waarom verlaat een vader zijn gezin om zes maanden lang in zijn eentje 4286 kilometer dwars door Amerika te lopen? Tim Voors beschrijft zijn voettocht over de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada. Tijdens zijn tocht door de bergen ondergaat Tim intense angst, ervaart hij dat pijn ook voldoening kan geven, leert hij te genieten van alleen-zijn en wordt het eindelijk leeg in zijn hoofd. Hij ontwikkelt een hartstochtelijke romance met de wildernis, maakt nieuwe vrienden en moet zich constant aanpassen.

image

€25,68

Wandelstokken

Voor nordic walking zijn de juiste stokken essentieel. Ze zorgen ervoor dat met een relatief laag inspanningsniveau een hoger rendement wordt behaald. Deze aluminium wandelstokken van Abbey combineren alle belangrijke elementen van nordic walking stokken. Het is belangrijk dat de stokken de juiste lengte hebben om de juiste steun en stabiliteit te bieden. Zo zijn de Abbey stokken tweedelig en verstelbaar van 86 tot 140 cm. Verder hebben de wandelstokken anatomisch gevormde kurken handvaten.

image

€7,50

Wat & Hoe Taalgids Duits

De beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden, handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met de Wat & Hoe Taalgids Duits lukt het allemaal. De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!