Windgenerator

Stroom halen uit de wind? De Revolt 50 Watt windgenerator haalt 12 volt uit elk zomerbriesje. Hij levert 4,4 Amp. Genoeg voor een lampje en je tablet. Nooit meer een lege accu. En: 100% groen. Kijk voor meer info op deze site.

Fly Scare

De insectenverschrikker voor op tafel. Geen vliegen of wespen meer op of rond je glas of bord. Ongestoord eten, zo lang bbq-en als je wil. Klik op deze link en hij komt voor 22 euro naar je toe.

Isabella Asa luifel

Deze luifel zorgt voor schaduw bij je buscamper. Razendsnel op te zetten. Compact op te bergen in handige zak. Lichtgewicht: 5,1 kilo. De luifel is 2,52 meter diep en 2,35 meter breed. Prijs: 300 euro. Naar de site.

Caravan Salon 2020 gaat door

En wel van 4 tot en met 13 september. Kaarten zijn alleen online te koop. Dat kan via de site. Daar lees je ook alle andere maatregelen en kun je zien hoe de indeling van de hallen dit jaar uitpakt. Naar de site.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met een camper, caravan, tent en camping. In drie maten. Bestel het hier.

CP Kinderdijk verhuist

Camperplaats Kinderdijk gaat verhuizen. Tot 15 november kun je terecht op de oude plek. Vanaf 15 maart 2021 ben je welkom op de nieuwe stek. Lees het verhaal op de site van de NKC.

De prijzenkast van Hymer

Hymer valt regelmatig in de prijzen. Dat komt met name door het innovatieve en perfect ontworpen Hymer-design. Meer weten over de innovatiekracht van Hymer? Kijk dan hier.

Avontuurlijk?

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie? Kijk dan zeker eens wat je allemaal in de Oostenrijkse Zillertal Arena kunt doen. Voor de echte durfal. Bekijk de activiteiten hier.

N+B ISmove integraal

Niet alleen mooi. Let vooral op de innovatieve oplossingen in het interieur. Wij waren bij de onthulling en onder de indruk. Lees het artikel en bekijk de video hier.