Tabbert


Nieuwe Da Vinci

Airstream


Basecamp 20

Eriba


Nova Delight

Tabbert - onderdeel van Kaus - zet een nieuwe Da Vinci in de etalage. Nieuw interieur, ander exterieur. Vooral de achterlichten springen in het oog. Er komen minder indelingen om uit te kiezen. Maar daar zijn wel drie nieuwe indeligen bij. Met het Desing-pakket helemaal een plaatje. Lees het hier.

De Nova Delight is een actiemodel van Eriba. Hij komt in twee uitvoeringen op de markt. Comfortabel door o.a. een ruime stahoogte. Een lichte en wendbare caravan. Natuurlijk met een flinke uitrusting. Zo zit er bijvoorbeeld vloerverwarming in. Hij kan dus zonder problemen mee op de wintersport.

Na vier jaar komt Airstream met de opvolger van de 16. De nieuwe Basecamp 20 is een meter langer. De achterzit bleef. Nieuw is de kleinere zit voorin. De keuken staat nu namelijk in het midden. De Basecamp is de best verkopende Airstream in de VS. Nu Europa nog. Naar het artikel.

De Nova Delight staat op lichtmetalen velgen. Die staan mooi in combinatie met de grijze buitenkleur. Gebouwd volgens de beproefde PUAL-opbouwtechniek. De Nova Delight is er als 442 en 465. Ze hebben dezelfde prijs. Namelijk 23.990 euro. En daarmee verdien je als klant meer dan 3000 euro.