Campings

Zwarte Woud

Bad Liebenzell

Voluit Campingpark Bad Liebenzell. Een viersterrencamping aan de oever van de rivier Nagold. Vlak terrein met gras als ondergrond. Ruime plekken. Veel schaduw door de ruim aanwezige bomen. Lekker ruim zwembad erbij. In het laagseizoen 20 euro per nacht. In het hoogseizoen 23,50 euro. Dat is dan wel meteen voor maximaal vijf personen. De wifi is er gratis. Een hondendouche is er ook.

M├╝llerwiese

Kleine camping met onder meer een autovrij tentenveld. Prima uitvalsbasis om te gaan wandelen of fietsen. Nieuw is het premium-wandelpad Der Heidelbeerweg. In de buurt een adventure-golfpark en een boomklimpad. Voor de durfals is er ook een hangbrug om overheen te lopen. De veldjes liggen aan diverse bergbeekjes. Vanaf de camping kun je vijftien verschillende dagtochten maken.

Kleinenzhof

Familieresort Kleinenzhof is het gehele jaar geopend. En je krijgt er een 'geen mist garantie'. Behalve een camping is het ook een hotel. Er zijn ook vakantiewoningen te huur. Er is een openluchtzwembad en een overdekt bad. Een mini-market, een sporthal en een restaurant. De vijfsterrencamping heeft naast zo'n tweehonderd vaste plaatsen ook rond de honderd toeristische plekken. Je kunt er zelfs genieten van een huisgestookt likeurtje.

Carpe Diem

Camping met zo'n negentig plekken en een tentenwei. Gelegen aan de rand van de middeleeuwse stad Wildberg. In juli en augustus is het zwembad open. Bij goed weer is het heerlijk toeven op het terras. Wandelen en fietsen, maar ook geo-caching is hier populair. De camping ligt op 20 minuten van de A81 en is daarmee ook als tussenstop een goed adres.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Erbenwald

Grote camping die het hele jaar door is geopend. Met een restaurant, waar je voor ontbijt, lunch en diner terechtkunt. Ook is er een mini-market en een groot zwembad. De kinderen hoeven zich de hele zomer niet te vervelen. Voor hen staat een animatieteam klaar. De camping heeft een breng- en haalservice en ook de mogelijkheid om je caravan te stallen.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.