Knaus


Live I 900 LEG

Malibu


2x nieuwe buscamper

Forster


Livin' up instapserie

Bij Knaus een wel heel imposante instapper. Want dat is de Live-serie. De nieuwe I 900 LEG integraal staat op drie assen. Hij weegt 5 ton en is 8,61 meter lang. Achterin enkele bedden. Voorin boven de zithoek een hefbed. Alles aan deze camper is groot en ruim. Wat nou instapper? Lees hier ons artikel.

Het tweede nieuwe buscampermodel van Malibu is de 'First Class - Two Rooms'. Een buscamper die door de uitklapbare badkamerdeur in twee helften kan worden verdeeld. Je hebt dan een mega badkamer annex omkleedruimte in de achterste helft. En voorin kan de schuifdeur gewoon open blijven. Daar is over nagedacht. Artikel.

Malibu lanceert twee nieuwe buscampers. De 'Family for 4' heeft als interessante extra een slaapzolder op het dak. Door de doorgang niet al te groot te maken, blijft de carrosserie stijf. Ook de stahoogte binnen is onveranderd. Het dak is van gfk en voorzien van eigen verlichting. Reuze handig voor de logerende kinderen of kleinkinderen.

Forster is het zusje van Eura Mobil. Voor het nieuwe seizoen zien we daar een compleet nieuwe instapserie. Met twee halfintegraal- en vijf alkoofcampers. Fris, modern en stijlvol. En dat voor een aangenaam prijskaartje. De prijzen beginnen onder de 45.000 euro. Dat is exclusief onze bpm. Goedkoper dan de huidige modellen. Artikel.