Campings

aan de Franse meren

La Source

Gelegen in het hart van het Parc Naturel Régional du Verdon. Aan de rand van het meer van Ste Croix, vlakbij de Gorges du Verdon, en op 100 meter van het dorp Les Salles sur Verdon. Behalve het strand en het meer – met zijn turquoise water – is hier meer te zien en beleven. Fietsen, wandelen en paardrijden bijvoorbeeld. Of met een kano door de Gorges du Verdon varen. De camping heeft 89 plaatsen van 80-140 m2.

Le Clos de la Chaume

Op een kwartier van het meer van Gérardmer en de Vallée des Lacs, vlakbij de Route des Crêtes, ligt deze natuurcamping midden tussen de bergen. Deze camping ligt ook midden in regionaal natuurpark Ballons des Vosges. Boek een staanplaats met een uniek uitzicht of reserveer een comfortabele stacaravan. Le Clos de la Chaume heeft een overdekt verwarmd zwembad.

Le Village Western

De Far West, een uniek decor uit het wilde westen. Het bezorgt de kids een onvergetelijke vakantie op een luxe camping. Le Village Western is een viersterrencamping met een origineel thema en een western manege. De paarden, de houten huisjes, de tipi’s... Elk detail neemt je mee naar het westen van Amerika, vlakbij de oceaan en het meer van Hourtin. Met animatie, zwembad en wellnessruimte.

Beau Rivage

Aan de oevers van een prachtig meer, omgeven door rijke vegetatie uit de streek Aveyron. Deze kleinschalige camping aan het meer is ideaal voor een aangenaam verblijf. Breng je graag tijd op de camping door? Beleef dan een feestelijke thema-avond of proef het typische 'aligot'-gerecht in het restaurant van de camping. Op slechts 3 kilometer van het leuke dorpje Salles-Curan.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

La Vaugrais

Aan de grens met de Savoie verblijf je op een natuurcamping van 2 hectare tussen watervallen, meren en bergen. In een ongerept decor aan de voet van de Col du Grand Colombier met een top van 1547 meter. Deze driesterren familiecamping ligt langs rivier de Séran, dé garantie voor verfrissing en wateractiviteiten binnen handbereik.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.