Even draaien en goed vast

Schroeven maar

image

€39,90

Metalen schroefharingen

Vier grote schroefharingen. Voor een zachte of normale ondergrond. Zet je tent, grondzeil of trampoline stevig vast. De tentharigen van staal zorgen door hun grote schroef ook bij wind voor stevigheid. Je kunt er natuurlijk ook de lijn van je hond aan vastmaken. Dankzij de spitse punt en de handgreep gaan de grondpinnen met gemak de grond in. De schroefharingen gaan ongeveer 29 centimeter de grond in. Een haring weegt 330 gram.

image

€20

Grondboor parasol

Nooit meer achter een wegvliegende parasol aanrennen met deze stabiele parasolgrondboor van staal. Je kunt er ook je droogmolen mee vastzetten. Bij de parasolhouder zijn adapters voor vijf verschillende stokdiameters. Met behulp van de stang kan de parasolboor met twee handen in de grond worden gedraaid. Adapter, stang en borgschroef kunnen ruimtebesparend aan de binnenkant van de grondboor worden opgeborgen.

image

€14,95

Aanlegspiraal met lijn

Gaan de hond of de honden mee? Dan is het fijn als je ze kunt vastleggen als je op de plek van bestemming bent. Met deze aanlegspiraal kun je de hond overal vastmaken. De meegeleverde lijn is 5 meter lang. Daarmee heeft de hond toch bewegingsvrijheid. Het is een stevige kabel voorzien van een plastic mantel. De spiraal is geschikt voor honden tot 30 kilo. Nu alleen nog even oefenen op het niet rond de tafel gaan lopen.

image

€69,95

Peggy Peg startset

De bekende blauw-oranje schroefharingen van Peggy Peg. Stevig en licht van gewicht. Niet slaan, maar schroeven. Werken ook prima in zacht zand. Waar je een normale haring met één tik inslaat en die er bij het eerste beetje wind ook zo weer uit komt. Of voor als de grond te hard is en je andere haringen allemaal krom geslagen zijn. Daar heb je met deze kunststof schroefharing geen last van. Hij is vijf keer lichter dan een gewone metalen haring, maar heeft tien keer meer grip.

image

€34,12

Twee schroefcartouches

Een Coleman schroefcartouche. Er zit een mengsel in van 70% butaan en 30% propaan. Deze afschroefbare, zelfafsluitende gascartouche heeft een driedubbel veiligheidsventiel. Hij past op alle Coleman kooktoestellen en lantaarns die geschikt zijn voor afschroefbare gascartouches. De cartouche is 9 x 9 x 6,5 centimeter groot. Ze wegen per stuk 100 gram. Deze cartouches worden goedkoper als je meer stuks tegelijk koopt. Dit is een set van twee.

image

€8,32

Tuinslangadapter

Tuinslangadapter voor op de buitenkraan met schroefdraad 3/4. De Cellfast-tapconnector maakt een veilige verbinding van een tuinslang met de kraan mogelijk. Handig als er een kraan in de buurt is. Hoef je niet op en neer te gaan lopen met een gieter. Adapter op de kraan schroeven en de slang, voorzien van bajonetsluiting, vastklikken. Cellfast koppelstukken en sproeigereedschap zijn uitwisselbaar met alle andere bekende merken.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!