Crashtest voor campers

De Europese Commissie werkt aan een wetgeving die een speciale crashtest voor campers waarschijnlijk vanaf volgend jaar al verplicht. Lees hier het krantenartikel.

Coleman bolderwagen

Coleman maakt tenten. Het merk is bekend van de zeer donkere slaapcabines. Maar ze maken ook een handige opvouwbare campingwagen. Voor bijvoorbeeld de strandspullen. Nu met 15 euro korting te bestellen via deze link.

Schadelijk servies

Een Duitse test van lichtgewicht kampeerservies toont aan dat bamboeservies met de toevoeging van melaminehars schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Bekijk hier de Duitstalige video.

Alleskunner voor op de camping

Broodjes, een eitje, een pannenkoek en koffie. En dat allemaal met één apparaat. Hiermee maak je op de camping elke dag het perfecte ontbijt. Deze alleskunner kost 100 euro. Hier te bekijken en te bestellen.

BVN weer te ontvangen

Voor wie op vakantie de Nederlandstalige actualiteiten niet wil missen, is er goed nieuws. De zender BVN is weer te ontvangen via de Astra-satelliet: Astra 1M, 19,2° oost.

Lees verder bij de NKC.

Puddle Jumper

Een Puddle Jumper is een combinatie van een zwemvest én zwembandjes. Voor kinderen van twee tot negen jaar (15 tot 30 kilo). Ze zijn niet zelf uit te trekken. Wel zo veilig. Prijs 25 euro. Bekijk ze op de site van Sevilor.

Nieuwe camperplaatsen

De nodige nieuwe camperplaatsen op Camperplaatsen.nl. Zoals De Kleine Molenpolder. Open sinds 1 juli. En twaalf plekken bij Grootegast. Kijk voor deze en meer nieuwe camperplaatsen op onze zustersite:

Camperplaatsen.nl

Gratis brandblusser voor donateurs

Een gratis schuimblusser voor op de camping. Je ontvangt hem als je donateur van de brandwondenstichting wordt. Zolang je dat blijft, ontvang je elke drie jaar gratis een nieuwe brandblusser. Kijk hier voor alle info.