Dethleffs


Nieuwe Aero en de Beduin Scandinavia is terug

Eriba


De nieuwe Nova 590

LMC


De Vivo 580 D en 65 Years Edition

Het caravannieuws bij LMC. Dat is de Style 493 K in de 65 Years jubileumeditie. Herkenbaar aan de grote jubileumsticker. Geschikt voor tot aan zes personen. Met een kleine prijs en een grote standaarduitrusting. Er zitten drie accessoirepakketten op en hij kost in Duitsland net geen 20.000 euro.

Dethleffs presenteert de compleet nieuwe serie Aero. Daarover elders in dit magazine meer. Terug van weggeweest is de Beduin Scandinavia (hieronder). Een schitterende caravan. Het interieur moet je gezien hebben. Luxe en Comfortabel met een hoofdletter in zeven uitvoeringen. Morgen staat het artikel op onze site.

Ook nieuw bij LMC is de Vivo 580 D. Met groot panoramaraam boven de voorruit. Onder de voorruit staat de keuken. Achterin zien we over de volle breedte de badkamer. Daarvoor een Frans bed. De zithoek in het midden heeft twee langsbanken tegenover elkaar. Lees hier het hele artikel.

De nieuwe Eriba Nova 590 (hierboven) is er als Trend en als Ambience. Hij heeft een ruime keuken en achterin een grote badkamer met separate douche. Daarvoor staat een dwarsgeplaatst queensbed. Ook de zithoek is behoorlijk ruim bemeten. Deze Nova is 2,40 meter breed en 6,78 meter lang. HIj kost rond de 37.000 euro. Later meer op de site.