Campings

Vlak over de grens

Wilsumer Berge, D

Vakantie dichtbij huis, maar toch het buitenlandse vakantiegevoel. Wilsumer Berge is een camping aan de Duitse grens. Gelegen in Grafschaft Bentheim. Coevorden en Hardenberg liggen op slechts 15 autominuten. Je kunt dus gemakkelijk Nederland én Duitsland ontdekken. In leuke dorpen en steden maak je kennis met de Duitse braadworst en bier. Een bosrijke omgeving. Ruime plaatsen.

Ter Duinen, B

Het is een van de parels aan de Belgische kust: de Vlaamse historische kustplaats De Haan. Net buiten het dorp, aan de rand van het bos, ligt Kampeerverblijfpark Ter Duinen. Met het strand op loopafstand en winkels en restaurants in de buurt, is dit een ideale plek voor een vakantie. Het is bovendien heerlijk fietsen langs de kust. In de duinbossen is het ook goed wandelen. Ter Duinen is een ACSI-camping.

Outdoorcamping Barvaux, B

Outdoor Camping Barvaux ligt in de Belgische Ardennen bij Durby. Dat is na Maastricht nog 90 kilometer. Het is een middelgrote familiecamping gerund door Nederlanders. Mooi gelegen in een vallei, direct aan de rivier de Ourthe. In Barvaux, een deelgemeente van het historische stadje Durbuy. De camping heeft 170 plekken. Veel outdoor-activiteiten onder begeleiding voor kinderen vanaf 8 jaar.

Wisseler See, D

Deze camping ligt bij Kalkar. Dat is rechts van Nijmegen. De camping ligt aan een recreatieplas met zandstrand. Er zijn verschillende fietsroutes vanaf de camping. Er is een excusrieprogramma waaraan je mee kunt doen. De camping heeft een snackbar en een restaurant. Je kunt kiezen uit zelfbediening of een ruimer aanbod met bediening. Er is ook brood. Op 80% van de plekken is wifi.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Neuengland, D

Campingplatz Neuengland is een ACSI-camping in Rhede, Nedersaksen. Dat is bij Vlagtwedde rechtsaf. De camping ligt aan een meer/recreatieplas. Plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw. Campingplatz Neuengland ligt nabij een zandstrand. Er is mogelijkheid tot het huren van appartementen en bungalows. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.