Frankia


Jubileummodel F-Line 1960

Bürstner


Nieuwe integraal Elegance

Dethleffs


Halfintegraalserie Just 90

Van dit jubileummodel worden er slechts 60 gemaakt. De uitrusting noemt Frankia All-In. Dat is wat je simpelweg noemt met alles erop. Zoals een maar liefst 5,5 meter lange luifel van Thule. Campigtrend was de eerste die hem liet zien. We hebben er ook een mooie video van gemaakt. Zien? Dat kan hier.

Wie jarig is trakteert. En dus komt het jarige Dethleffs met de nieuwe halfintegraalserie Just 90. Gewicht en prijs zijn laag gehouden. De lijst van de standaarduitrusting is desondanks lang. Een camper die gewoon klaar is om meteen mee te vertrekken. Het interieur is fris en modern.

Bürstner toont zijn nieuwe Elegance. Een nieuw vlaggenschip met iets bijzonders. Het is namelijk de eerste camper die standaard is uitgerust met het nieuwe toiletsysteem iNDUS van Thetford. Dat zorgt voor veel gemak. Maar ook voor het langer autark kunnen staan. Hier lees je meer.

Een combinatie van wit en lichte houttinten. Er is overal aan gedacht. Zo zijn alle spots voorzien van handige usb-poorten. De ruime garage is van twee kanten bereikbaar. Er komen maar liefst zes verschillende indelingen beschikbaar. Je leest op onze site alles over deze nieuwe Just 90.