Waar gaan we dit jaar naartoe?

Kampeergidsen

image

€9,99

Kidsproof Frankrijk

Op zoek naar een leuke, niet al te grote camping in Frankrijk, voor een gezin met kinderen? Dan is deze gids met circa tachtig, veelal kleinschalige, campings door heel Frankrijk echt iets voor jou. Campings aan het water, bij de boer of midden in het bos; aan iedereen is gedacht. Je kunt je eigen tent of caravan meenemen, maar ook kiezen voor glamping en logeren in safaritenten, pipowagens of boomhutten. Allemaal hebben ze iets extra's. Voel je welkom.

image

€29,95

Rustiek Spanje en Portugal

De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen twintig jaar een cult-status verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur. Met deze geheel herziene gids – alweer de 11de druk – heb je de beste selectie van rustieke campings in Spanje en Portugal bij de hand. Er zijn ook weer nieuwe campings toegevoegd. Het goede klimaat en de prachtige en veelzijdige natuur zijn uitermate geschikt voor een kampeervakantie.

image

€25,99

Slow Road Schotland

Majestueuze bergtoppen, heldere meren, glooiende heuvels, groene valleien, prachtige stranden, oude kastelen, bijzondere dieren, hartelijke mensen; Schotland heeft het allemaal. Waarom zou je je dan haasten? Geniet van het reizen en neem eens niet de snelste weg. Van A naar B, maar wel via Z. Martin Dorey neemt je in Take the slow road Schotland met de camper of de caravan mee naar de meest adembenemende wegen zodat je in alle rust kunt genieten van Schotland.

image

€25,99

75 routes door Europa

75 uitgestippelde routes voor de camper, door 25 Europese landen. Verdeeld in drie zones met elk een eigen kleur. Informatie per land. Handig is de tweetalige woordenlijst met vaak gebruikte woorden. Van elk land een degelijke beschrijving. Uitleg over cultureel erfgoed, landschap en klimaat. Meerdaagse reisroutes van zeven dagen tot een maand. Per dag wordt het aantal kilometers vermeld. Op de kaart parkeerplaatsen, campings en eetgelegenheden.

image

€14,95

Duitsland/Zwitserland/Oostenrijk

Honderd campings: 63 in Duitsland, 15 in Zwitserland en 22 in Oostenrijk. Ze zijn geselecteerd op kleinschaligheid, rust en ruimte, een natuurlijke en authentieke sfeer, aardige leiding en weinig vaste plaatsen. Van primitief tot luxe. Met schoon, niet per se comfortabel sanitair en liefst maximaal veertig plekken. Sportief, voor gezinnen, kort verblijf of langer. Met overzichtskaarten per land. Per camping onder andere grootte, openingstijden, gps-coördinaten en diverse info.

image

€32,50

Wereldplekken

Wereldplekken toont de vijftig meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen op aarde. Afgelegen valleien, indrukwekkende woestijnen en adembenemende bergketens. Met oogverblindende beelden van wereldberoemde natuurfotografen en toegankelijke, pakkende beschrijvingen en praktische reisinformatie. Van het Nahanni National Park in Canada tot de Skeleton Coast in Namibië: een toegangspas tot 's werelds meest woeste en zeldzame bestemmingen.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!