Waarom moeilijk doen?

Handige kampeerhulpjes

image

€3,45

Haring-uittrekker

Een tentharing moet natuurlijk stevig de grond in. Nadeel is alleen dat hij er ook weer een keer uit zal moeten. Dat gaat lang niet altijd even makkelijk. Hoort erbij, zeker. Maar waarom zou je moeilijk doen als dat helemaal niet nodig is? Deze haring-uittrekker biedt kampeergemak. Hij is gemaakt van metaal en heeft een plastic handvat. Makkelijk om grondpennen eruit te trekken. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

image

€20,75

Hamer met haringtrekker

Het kan altijd nóg makkelijker. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze hamer en haringtrekker ineen. Deze stevige stalen hamer heeft een aluminium handvat. Op het uiteinde zit een sterke haringtrekker. De hamer is voorzien van een ophangkoord, waarmee hij ook om de pols te binden is. Daarmee heb je altijd alles bij de hand. Nooit meer zoeken als je de tent gaat afbreken. Handig!

image

€11,50

Kant-en-klare waslijn

Even een waslijntje ophangen. Zo gepiept. Tussen twee bomen. Of van de caravan naar de buren. Maar die stevige knoop moet er ook weer een keer uit. Dan is deze kant-en-klare waslijn een stuk handiger. Hij is voorzien van twee haken waardoor afpakken net zo makkelijk gaat als ophangen.

Gemaakt van zwart nylon en 2 meter lang.

image

€64,99

Opblaasbaar grondzeil

Met het Travellife opblaasbaar grondzeil bescherm je de tent tegen invloeden van buitenaf. Snel en gemakkelijk. Aan de rand van het zeil zitten namelijk opblaasbare randen van 5 centimeter hoog. Deze zorgen ervoor dat bijvoorbeeld regenwater niet kan binnendringen. Het grondzeil is verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor is er altijd een maat die in jouw tent past.

image

€7,99

Kapstok

Deze kapstok (met pees) hang je in elke tent of voortent precies op de plek die het meest handig is. Aan de acht haken hang je bijvoorbeeld je jas. Of een natte handdoek na het zwemmen. Een zaklamp misschien? De haken zitten in ringen aan een stuk stof. Dat is door middel van klittenband op elke plek aan een tentbuis te hangen. Precies daar waar je hem hebben wil. Ook in de camper of caravan.

image

€11,99

Spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Dit is de ideale spiegel voor onderweg. Deze spiegel is namelijk licht van gewicht, compact en in verschillende posities bruikbaar. Zo is deze spiegel staand en hangend te gebruiken, maar ook te bevestigen aan bijvoorbeeld een tentstok met een speciale ophangbeugel. Zo heb je hem altijd daar waar je hem nodig hebt.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!