Milieuzone Barcelona

Per 1 januari heeft ook Barcelona een milieuzone. Het is met 95 vierkante kilometer meteen de grootste van Zuid-Europa. Boetes zijn variabel en kunnen oplopen tot 1800 euro. De eerste drie maanden worden er alleen waarschuwingen uitgedeeld. Hier lees je meer.

Toiletgebouw CP Maastricht

Vier toiletten en drie douches op camperplaats Maastricht. Plus een plek om de afwas te doen. Klachten van omwonenden over wildpoepende camperaars zijn de aanleiding voor het nieuwe sanitairgebouw.

Achterstand CBR bij verlengen rijbewijs C1

Is je C1 rijbewijs bijna verlopen? Wees er dan vooral op tijd bij. Verlengen kan soms flink langer duren dan je denkt. Er is een voorrangsaanpak medische keuring om het verlopen van je rijbewijs te voorkomen. Hier lees je meer.

December was topmaand

In december 2019 werd nog even een eindsprint ingezet wat betreft de caravan- en camperverkoop in ons land. De caravanverkoop steeg zelfs met 80,8% ten opzichte van december 2018. Bij de campers was dat een plus van 40,7%. Er kwamen in 2019 in Nederland in totaal 7.034 nieuwe caravans bij. Met 2098 verkochte campers was 2019 zelfs een recordjaar.

Roetfilter apk-eis?

Een nieuw onderdeel van de APK: controle op de werking van het gemonteerde roetfilter. Lees hier het artikel.

Sun Living X-tra Edition

Zomaar 4465 euro besparen? Nog deze zomer met een camper op pad?

Dat kan met de Sun Living X-tra Edition. De S 65 SL en S 75 SL zijn tijdelijk verkrijgbaar in deze bijzondere uitvoering.

Wil je weten wat er allemaal X-tra op zit? Lees dan hier ons artikel.

Camper en caravan veel gezocht op Marktplaats

Natuurlijk was ook in 2019 'Gratis' de meest gebruikte zoekterm op Marktplaats. We blijven tenslotte zuunig. Op de tweede plek in het lijstje van afgelopen jaar staat de camper. Op vier de caravan. Fiets en bank maken de top vijf compleet.

Tweedehands Motorhomesalon Antwerpen

Op 15 en 16 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Gratis overnachten is mogelijk. Lees hier verder.

NKC Kampeerauto van het Jaar 2020

Het publiek heeft gesproken. En de winnaars zijn: de Dreamer Living Van buscamper, de Weinsberg CaraCore integraal en de Carado T 338 halfintegraal. Gefeliciteerd!

In dit magazine stellen we de half-integraal aan je voor. De bijzondere halfintegraal Carado T 338.