De nieuwe Eriba Nova

De Eriba Nova is van de grond af opnieuw ontwikkeld. Tijd om hem nader te bekijken.

Nova is totaal vernieuwd

De nieuwe Eriba Nova is compleet nieuw ontwikkeld. Hij rolt in Sassenberg uit het hypermoderne Caravan Competence Center van de Erwin Hymer Groep. De nieuw ontwikkelde Climadur-bouwwijze zorgt voor een laag eigen gewicht en uitstekende isolatiewaarden.

De Nova ziet er chique uit door zijn gladde beplating. Die is standaard wit, maar tegen meerprijs kun je ook kiezen voor zilver metallic. Verder zien we lichtmetalen wielen. De Trend heeft opbouwramen. De luxere Ambience is voorzien van inbouwramen.

Twee uitvoeringen

De Eriba Nova is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de Trend en de Ambience. De Trend heeft witte oppervlakken en een lichte houtkleur. Dat doet erg ruimtelijk aan. De witte hoogglans kleppen in de keukenbovenkasten passen mooi bij het in een lichte houttint uitgevoerde keukenblok. De Ambience is de luxere uitvoering. Daar zien we een donkerdere houttint. De bovenkasten van de keuken hebben glazen deurtjes. Het keukenblad is uitgevoerd in een steenlook. In de zithoek afgeronde hoeken en een andere bekleding.

Sfeer zoals thuis

De Nova heeft een groot dakraam. Dat zorgt voor veel lichtinval in het interieur. De praktische oplaadbare lees- en sfeerlampjes zijn makkelijk te verplaatsen. Ze kunnen daardoor overal voor licht zorgen. Bij het bed, in de rondzit als spot, maar ook in de voortent of onder de luifel als sfeervol schemerlampje.

Negen indelingen

De Eriba Nova is leverbaar in negen indelingen. Dat begint bij de Nova 445 met Frans bed. Er zijn verschillende indelingen met een tweepersoonsbed in lenterichting. Dit bed beslaat de hele breedte van de caravan. Vooraan een V-vorm, waardoor je gemakkelijk in en uit het bed kunt stappen. De Nova 555 is de familie-indeling bij uitstek. Hij heeft twee of zelfs drie slaapplekken voor de kids. De Nova 590 heeft een dwarsgeplaatst queensbed met daarachter een heerlijk ruime badkamer over de volle breedte van de caravan. De grootste Eriba Nova is de 620.