Britse luxe:
Sprite Cruzer
635 SR


Brexit of geen Brexit. Het Britse caravanmerk Sprite heeft een nieuw vlaggenschip. Het is de 7,99 meter lange en 2,44 meter brede Cruzer 635 SR. En ja, dan heb je vier wielen nodig. Dus het is een zogenaamde tandem-asser. Achterin staat een vorstelijk

bemeten queensbed. Het heeft een bedmaat van 2 bij 1,5 meter. Vóór het bed de badkamer. Links de separate douchecel. Rechts de wastafel en het toilet. Samen te voegen tot een heerlijk ruime badkamer. Vorstelijk badderen.

Daarna volgt de keuken. Natuurlijk ontbreekt ook in deze Engelse caravan de oven niet. Een magnetron is eveneens standaard. De koelkast heeft een inhoud van 133 liter. Voorin is de Sprinte al even Brits. Geen rondzit, maar twee banken tegenover elkaar in de lengte-

richting. Met daartussen een halfhoog kastje. Van deze banken kun je twee extra slaapplaatsen maken. De Sprite Cruzer 635 SR is uitgerust met een combi-verwarming. De voorbereiding voor een zonnepaneel ligt ook al op het dak.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.