Outlet 2020

Voordelig het nieuwe jaar in

€8,99

image

Campingaz koeltas

Klassieke en praktische koeltas.Met ruimte voor vier halve literflessen. Goede isolatie, verstelbare gepolsterde draagriem en voorvak. Rits en klep. Stevig en zeer plat op te vouwen.

Inhoud: 5 liter, 15 x 8,5 x 24 centimeter groot.

Deze Campingaz-koeltas in de kleur blauw/grijs van polyester nu met 31% korting.

€39,99

image

High Peak koepeltent

De Talos 3 van High Peak heeft een weersbestendige ingang. De slikranden beschermen de tent tegen regen en modder. De vensters zorgen voor voldoende licht in de tent. Drie ventilaties zorgen voor goede luchtcirculatie, wat de slaap ten goede komt. Sterke ritssluitingen en reflecterende scheerlijnen. Deze driepersoons grijze koepeltent koop je nu met 66% korting.

€29,99

image

Red Mountain Parma stoel

Een luxe en stijlvol afgewerkte standenstoel. Deze stoel is voorzien van een luxe 3D gepolsterde stof voor een maximaal zitcomfort. Daarnaast heeft het uiteinde een extra verdikking als hoofdsteun. Het frame is gemaakt van lichtgewicht en stevig aluminium. Compact mee te nemen. Deze Red Mountain lichtgewicht nu met 68% korting.

€11,99

image

Bo-Camp lamp/ventilator

Dat is handig. Een ventilator en hanglamp ineen. De lamp/ventilator is gemakkelijk op te hangen aan de haak. In drie standen te bedienen. Lamp en ventilator tegelijk of lamp en ventilator separaat van elkaar. Werkt op drie AA batterijen (niet inbegrepen). Hebbeding van Bo-Camp nu met 47% korting.

€99

image

NeoAir Trekker slaapmat

NeoAir Trekker RW degelijke drieseizoenen slaapmat van Therm-A-Rest. De RW is een nieuw formaat waardoor de mat de lengte heeft van een Regular-matras, maar de breedte van de Large. Houdt warmte optimaal vast. Licht, duurzaam en compact. Inclusief opbergzak en reparatieset. Nu met 40% korting.

€120

image

Nomad rugzak Sahara

Karoo SF damesrugzak met Easy Fit Explorer rugsysteem WF. Dit rugsysteem is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke, vaak smallere, rug. Ook de schouderbanden zijn aangepast op een vrouwelijk lichaam door de s-vorm en zachte stof aan de binnenkant. Dit laatste zorgt ervoor dat de stof niet schuurt. Nu met 33% korting.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!