Campings

Campings met wellness

L' Escargot, B

Een kleine, rustige camping in het Belgische Theux. Zeer luxe sanitair. Gelegen op een heuveltop. Jacuzzi en privé-sauna aanwezig. Eventueel aan te vullen door een massage. Verse broodjes aan de camper of caravan. De plaatsen zijn ruim (100-150 vierkante meter) en hebben een eigen watertappunt. Het landelijke stadje Theux ligt op 1,8 kilometer.

Open vanaf 20 mei 2020.

Le Chapponet, FR

Hier kun je terecht voor een saunabezoek, hammam en hydromassage. Elke dinsdagochtend kun je een yogales volgen. Tussen de camping en het strand is een shuttle-verbinding. Daar o.a. een surfschool en verhuur van surfplanken. De camping heeft een bar-restaurant en er is animatie voor de kinderen. Die krijgen hun dag wel om in het 2600 vierkante meter grote aquapark. Open per 1 mei 2020.

Wellnesscamping Favora, NL

De camping is kindvrij en kleinschalig. Een traditionele en een infrarood sauna. Een rustruimte met een houtkachel. Buiten de afkoelingsdouche, stortemmer, dompelbad, kruidenbad, ligweide en een houtgestookte hot tub. Badkleding is niet toegestaan in het wellnessgedeelte. Maar voor wie het eerst eens wil proberen, is daar een mouw aan te passen.

Open vanaf 10 april 2020.


Wellnesscamping Stoltenborg, NL

Een mini-camping met rust, een af te huren sauna en een zwemvijver. Daarbij groente en fruit uit de eigen moestuin. Voor het ontbijt of zelfs een complete maaltijd kan worden gezorgd. En een vers eitje komt natuurlijk van de eigen kippen. De stiltecamping is aangesloten bij de SVR en heeft twintig plaatsen.

Open vanaf 31 maart 2020.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Aldorrum, NL

Autovrije mini-camping in een hoogstam fruitboomgaard met 25 ruime plaatsen verdeeld over drie velden. Er is een verblijfsruimte en een camper-servicepunt. Tegen een vergoeding kun je gebruik maken van de privéspa. De intieme badkamer met whirlpool, infrarood en Finse sauna vormt een eilandje van persoonlijke wellness. Open vanaf 1 april 2020.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.