We gaan op wintersport!

En we nemen mee...

€35

Kleurrijke muts

Een echte bestseller! Deze populaire muts van Poederbaas is een gemêleerde gehaakte damesmuts met een opvallend ontwerp. Met de kleuren roze, blauw en geel loop je er altijd vrolijk bij. De wintermuts met pompon is gemaakt van 100% acrylwol en afgewerkt met fleece om je volledig te beschermen tegen de kou. Voor echte Poederbazen.

€75

Snowboots

Met deze dames-snowboots heb jij deze winter altijd warme voeten. De binnenkant van de snowboots is heerlijk zacht en lekker warm, waardoor de laarzen heel comfortabel zitten.

De snowboots hebben een stevige zool die zorgt voor een extra goede grip op elke ondergrond.

Halfhoog model met vetersluiting.

€59,95

Skibril

Professional Ventilation & Frameless Design.
Ontworpen om beslaan te verminderen. Deze skibril zorgt voor een soepele luchtdoorstroming, waardoor het scherm niet beslaat. De grote, cilindervormige, naadloze lens zorgt voor een onbelemmerd en helder zicht op de pistes. Compleet met opbergbox.

€59,90

Baby-skipak

Heerlijk warm, gevoerd baby-skipak met vaste capuchon die goed aansluit om het hoofdje. De buitenkant is gemaakt van wind- en waterafstotend polyester. Gevoerd met zacht en heerlijk warm sherpa fleece. Maat 3-6 maanden en 6-12 maanden. Boorden, mouwen en broekspijpen zijn om te slaan zodat handen en voeten warm blijven.

€200

Ski-jas

Mooie outdoorjas uit de nieuwe wintercollectie van Napapijri. Deze jas is voorzien van de merknaam aan de voorzijde en een rits aan de linkerzijkant. Aan de achterzijde van de jas is een capuchon bevestigd. Deze jas is ideaal te dragen tijdens het voorjaar of in de herfstmaanden.

€99,95

Snowpants

Heren snowpants uit de fall-winter 2018/2019 collectie van Brunotti. De skibroek is voorzien van de speciale Clo-i Univa padding. De unieke vezelvorm zorgt voor een goede zweet- en lichaamswarmteregulering. Deze broek is 10K waterproof en 8K breathable. De bretels haal je er eenvoudig af.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!