Campingtrend video's

Dit jaar zijn er twintig Liveshows gemaakt. Daar zijn weer heel wat video's uit voortgekomen. Van de Kabe buscamper tot de Scamper 200 XL elektrische vouwfiets. Geen video meer missen? 
Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Winterbanden? Ehhh....

Alpine-symbool? 4 mm profiel? Winterbanden in de zomer? Hoe zit het ook alweer? Voorkom een hoge boete en lees het hier even na.

Gids Kleine campings

Ontdek de meest karakteristieke kleine campings, boerencampings en natuurcampings. Gewoon in eigen land of elders in Europa. Iedere camping heeft zijn eigen laag- en/of hoogseizoenkorting duidelijk in beeld. Levering in december. Hier te bestellen.

Limited Edition bij Campooz!

Feest bij Campooz! Een Limited Edition van de Fat Freddy of Lazy Jack is te bestellen tot 31 januari 2020. Blauw, blauw, blauw.

Hier lees je er meer over.

Caravan in je boom?

Wie wil dat nou niet? Mooi nostalgisch in rood-zilver met kerstlampjes op het dak. Kost 3 euro per stuk.
Hier te bestellen.

Camper in je boom?


Een Volkswagen buscamper met kerstkrans. Je koopt hem voor 15,95 euro.

Hier te bestellen.

Scheveningen: nog geen nieuwe cp

De gemeente Scheveningen heeft besloten dat er geen plek is voor een camperplaats in de buurt van de Boulevard. De huidige camperplaats, Camperpark Den Haag, verdwijnt in 2020. Het is vooralsnog zoeken naar een alternatieve locatie.

Januari beursmaand

Stomend Bierfestival Utrecht

Geen liefhebber van Glühwein? Wat dacht je van een nationaal of internationaal speciaal biertje onder het genot van een live mopje stevige jazz? Het kan op vrijdag 20 december, tussen 19.00 en 23.00 uur, in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Meer info.