Kleintje Fendt

Compact, daar houden we in ons landje wel van. De Fendt Bianco Activ 390 FHS voldoet maxiaal aan deze omschrijving. Maar hij heeft meer te bieden.

Fendt heeft dit model een beetje aangepast. En dat maakt een groot verschil. De keuken kreeg namelijk een andere plek. Als je binnenkomt, staat hij links van de deur. Dwars tegen de achterwand. Hij heeft drie pitten en een spoelbak.

Tot zover niet schokkend, horen we je zeggen. Jawel. Want de koelkast staat namelijk tegenover het keukenblok. Meteen rechts naast de toegangsdeur dus. Het is de nieuwe Dometic-koelkast. Deze draait zowel naar links als naar rechts open. Want hij scharniert aan twee kanten.

Dat is handig! Je kunt namelijk vanuit de voortent zo je koude drankje pakken. Daar hoef je niet eens meer voor de caravan in. Tegenover de toegangsdeur de comfortabele dinette. Maar we zijn er nog niet. Voorin zien we het populaire Franse bed.
Met veel aflegmogelijkheden

bij het hoofdeind. Naast het bed zien we de toiletruimte (optioneel tevens doucheruimte) en de wastafel.

Een compacte caravan met alle ruimte voor twee personen. En dat in de bekende Fendt-kwaliteit. De Fendt Bianco Activ is er vanaf 18.850 euro.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.