Campings

Adult Only: kindvrije campings

De Sangershoeve, NL

Mini-camping De Sangershoeve ligt in het Limburgse Ohé en Laak. In het hoger gelegen deel van de Maasbedding bij een carré-boerderij. De Molenplas, een natuurgebied met veel wandelpaden, ligt er vlakbij. De camping heeft een veertigtal ruime en beschutte plaatsen (125 vierkante meter). Campers tot aan acht meter kunnen terecht op de verharde camperplaatsen. De camping is geopend van eind maart tot begin oktober.

Am Grossen Wentowsee, D

Aan de zonnige zuidkant van het meer, bij een bos. Vos en haas zeggen elkaar hier Gutenacht. Zo'n 25 seizoensplaatsen en 15 plaatsen voor kortkampeerders. Voor gasten vanaf 14 jaar oud. Grasvelden en eeuwenoude bomen. De camping gaat met Pasen 2020 weer open. Er is een eigen bootsteiger. Het sanitair is gehuisvest in een container. De bakker komt langs en er is een beperkte keus in levensmiddelen aanwezig. Op loop-, fiets- of kayakafstand liggen drie restaurants.

La Cube, FR

Kleine fraai gelegen camping, met twintig ruime plaatsen. In de Franse Auvergne Puy-de-Dome. Ook staat er een De Waard huurtent compleet met inrichting op deze camping. Het sanitair – toiletten en douches apart – is nieuw. Wastafels binnen en buiten. Een wasmachine is aanwezig. Ook is er een ontmoetingsruimte met terras. In de omgeving zijn vele brocantes/rommelmarkten en regionale markten en voor ieder wat wils. De camping is open van 1 juni tot 1 september 2020.

Perticara, I

Rust, ruimte, natuur en cultuur. De campig ligt op 600 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht over de heuvels en het gelijknamige dorpje.

Glamping, maar dan zonder bedolven te worden onder de verhuurtenten. Gewoon met je eigen kampeermiddel op een ruime plaats. Bar, terras en een restaurant met de heerlijke Italiaanse keuken. Verwarmd zwembad en luxe sanitair. In 2020 open van 10 mei tot 20 september.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

U DVOU ORECHU, CZ

Terrassencamping met een mooi uitzicht. Er is bewust niet gekozen voor een zwembad of speeltuin op de camping. Dat komt de rust ten goede. De camping ligt op slechts 830 kilometer vanaf Utrecht. Bar met overdekt terras en gratis wifi, een kampvuurplaats en een bibliotheek. Wandel-, fiets-, en autoroutes. Nederlands beheer. Veel te zien in de buurt, zoals steden, kastelen en musea. Open van 20 april tot 25 september 2020.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.