Brrrrrr?

Zo zit je er warmpjes bij

€21,95

Fleecedeken met mouwen

Deze heerlijk comfortabele fleecedeken heeft mouwen. De ideale oplossing voor koudere avonden. Speciaal ontworpen voor het geven van de perfecte warmte. Universeel (één maat) en gewoon te wassen in de wasmachine. Natuurlijk ook te gebruiken thuis op de bank met een boek of voor de televisie. Meerdere kleuren.

€22,50

ChaCult theezetter

Losse thee het lekkerst? Na de trektijd zet je het filter op je theepot, -beker of -kopje. Het beweegbare filter onderin zorgt ervoor dat de thee doorstroomt op het moment dat deze ergens bovenop wordt geplaatst. Het filter sluit weer als je hem van de theepot of theebeker afhaalt.

Volledig van BPA-vrije kuntstof gefabriceerd (Tritan ™).

€59,95

Foetsie petroleumkachel

Deze draagbare petroleumkachel Foetsie H-129 is geschikt als ruimteverwarmingskachel en als kooktoestel. In hoogte verstelbaar voor extra warmte tijdens het koken. Ideaal voor verwarming op plaatsen waar geen electriciteit beschikbaar is, zoals de tent, caravan, camping, kajuit van de boot of tijdens verbouwingen. Kan wel tot zeventien uur branden op de hoogste stand.

€99,99

Gimeg infrarood kachel

De mobiele kachel heeft een piëzo-ontsteking en is uitgerust met een omvalbeveiliging, thermo-elektrische beveiliging, zuurstofgebrekbeveiliging en een rooster dat ervoor zorgt dat er niet direct fysiek contact met de warmtebron mogelijk is. De kachel heeft een vermogen van maximaal 4,1Kw en is instelbaar (1,5kw – 2,8kw – 4,1kw).

€19,95

Quality Camp dompelaar

Warme koffie, thee of soep? Deze reisdompelaar functioneert als een waterkoker, maar is een stuk compacter. Door deze reisdompelaar in je mok, kop of kom te plaatsen verwarmt de inhoud snel. Geaard, 350 watt (230 watt) met oververhittingsbeveiliging en afstandhouder en een kunststof handvat.

€24,95

Naft thermosokken

Dames hebben heerlijk warme voeten met deze thermosokken. De sokken zijn lekker zacht en voorzien van een toepasselijk winter/sneeuw-motiefje. Maar liefst acht paar zoals op de foto te zien. Nooit meer koude voeten!

Het materiaal is katoen en je hebt ze via onderstaande button morgen in huis.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!