Camperplaats Maastricht krijgt toiletgebouw

Camperplaats Maastricht krijgt een toiletgebouw. Half november moeten de vier toiletten en drie douches klaar zijn. In de wintermaanden is het gebouw gesloten wegens vorstgevaar. De prijs gaat met 1 euro omhoog naar 17 euro. Behalve in de wintermaanden (jan-feb-mrt). Dan kost het 15 euro.

Vergeet de winterbanden-wissel niet

Je zou het zomaar kunnen vergeten. Als de temperatuur onder de zeven graden zakt, is het tijd om naar winterbanden te wisselen. Doorgaans hebben we het dan over de periode oktober tot april.

Welke paddenstoel is dat?

Je weet altijd het antwoord op bovenstaande vraag met deze ANWB-gids. In zakformaat, dus gemakkelijk mee te nemen. Er staan maar liefst 450 soorten in. Hij kost 17,50 en is hier verkrijgbaar.

Zes mooie herfstwandelingen

De ANWB selecteerde zes mooie herfstwandelingen. Van 9 tot 13 kilometer lang. De paddenstoelengids komt hierbij mooi van pas . Hier lees je meer.

60ste Caravana

Behalve van de 50ste Vakantiebeurs is januari 2020 ook de maand van de 60ste Caravana. Van 23 tot en met 28 januari in Leeuwarden.
Kaartjes kun je nu al online bestellen. Dat kan hier.

Dat is knus

Retrocaravan huren? Dat kan op Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Ze staan op de mooiste plekjes. Je huurt een caravan met alles erop en eraan.

Je leest er hier alles over.

Druk op de camperplaats

Poll bij de NKC: maar liefst 64 procent van de respondenten merkt dat het steeds drukker wordt op Nederlandse camperplaatsen. Met name Zeeland, Limburg en Gelderland worden genoemd. Bijna 40% geeft aan weleens voor een volle camperplaats te hebben gestaan, waardoor ze een andere overnachtingsplaats moesten zoeken.

Record Camperbeurs Hardenberg

Eind september bezochten 6230 bezoekers deze beurs. Dat waren er nog nooit zoveel.

De volgende editie staat gepland voor 25-26-27 september 2020.

Scandinavië-dag 2019

Op zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur staat Scandinavië centraal bij Averesch Campers in Rijssen. Alles over een reis naar de natuur. Scherp geprijsde campers, Norge Reiser en het team van Landvergnügen staan voor je klaar.