De Adria Compact is volledig vernieuwd!

Compacte afmetingen, populaire indelingen. En nu ook leverbaar als Supreme.

Voor de 3de keer Kampeerauto van het Jaar?

Bij zijn introductie in 2008 en opnieuw in 2016 werd de Adria Compact verkozen tot NKC Kampeerauto van het Jaar. Dan ben je bijzonder. Heel bijzonder, want ook voor 2020 is de compleet vernieuwde Compact Supreme genomineerd.

De Compact is er in drie uitrustingsniveaus. Het begint bij de Axess op de Citroën Jumper. Dan is er de Plus op Fiat Ducato. De ideale camper voor een stedentrip, want heerlijk compact.

Supreme in drie indelingen

De Compact Supreme valt op door zijn gladde aluminium metallic zilveren beplating. Het dak is volledig van polyester. Het reusachtige en exclusieve Adria-skyroof in het dak boven de voorruit zit in elke uitvoering standaard.

De Compact Supreme is – net als de Axess en de Plus – verkrijgbaar in drie indelingen. De DL en SL hebben achterin enkele bedden in de lengterichting. De SP heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. De lengte loopt uiteen van respectievelijk 6,99 meter, via 6,79 naar net geen 6 meter. Wat ze gemeen hebben is de ruime garage onder de bedden. En de breedte van 2,12 meter. Dat is slechts 7 centimeter breder dan een buscamper.

Flink de ruimte

Laat je niet foppen door de compacte buitenmaten. In het interieur van de Compact heb je echt behoorlijk de ruimte. Dat komt mede door zijn rechte wanden, wat de ruimte in de bovenkastjes ten goede komt. De bedden meten ruim twee meter in de lengte.

In de slimme badkamer zijn zowel douche als toilet verwerkt. Met de draaiwand verberg je het toilet en hou je een ruime douche over. In de grote garage zowel een 230 als 12 volt aansluiting. En zelfs aan een dubbele usb-poort is gedacht. De Adria Compact heeft vier zitplaatsen met gordel. Onder de kap de moderne 6D Temp diesel met 120 pk.


De juiste keus

De Supreme is de meest luxe uitvoering van de Compact. Zo is hij onder meer voorzien van vloeistofverwarming. Dat maakt hem de ideale wintersportcamper. In de DL een zithoek met heel modern twee loungebanken tegenover elkaar. Dat geeft in de hele camper een ongekend ruimtegevoel. De SP is nog geen zes meter lang en is de meest compacte uitvoering.

Welke uitvoering of indeling je ook kiest, de Compact is de juiste keus voor het maken van een stedentrip. Of voor die smalle Italiaanse wegen. Hij doet zijn naam alle eer aan. Al heb je binnen gewoon de ruimte.

De Compact-serie van Adria begint bij 65.990 euro.

Barcelona