Camperplaats Leeuwarden op de kaart

Camperplaats Leeuwarden was aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf. Niet alleen de camperplaats en de stad werden onder de aandacht gebracht. Heel Friesland is nu bekend in den vreemde. Keep up the good work!

Truma op podium

Bij de uitreiking van de Duitse König Kunde Awards viel Truma in de prijzen. Nummer 1 bij de airco's voor in camper of caravan. En ook de verwarmingssystemen en movers van Truma kwamen op het podium. Tevreden klanten bij Truma.

Take a break

Een tussenjaar na je examen? Of gewoon een ouderwetse sabatical?

In dit boek vind je allerlei bestemmingen. Compleet met spaarplan. Zeventien mensen die je voorgingen delen hun ervaringen.

De 25 beste bestemmingen

Gebruikers van de site Tripadvisor kozen de 25 beste bestemmingen. Tel Aviv staat op 25. Wil je de hele lijs bekijken? Ga dan naar Tripadvisor.nl

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van caravanexoten tot het maken van een proefrit met een camper. Van daktent tot workshop. 60.000 vierkante meters vol. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
Van 9 t/m 13 oktober 2019.

Najaarsactie

Toe aan een nieuwwe tent? Profiteer dan tot en met 31 oktober van de najaarsactie bij Karsten Tenten. Je krijgt 15% korting op alle Topmodellen van dit merk.

Cliff Sunlight wint Goldenes Reisemobil

Deze buscamper wint in de categorie Campers (buscampers en pick-ups) de jaarlijkse prijs uitgereikt door Auto Bild Reisemobil. De Cliff scoorde o.a. hoog wat betreft bagageruimte.

Beste Camperplaatsen Benelux

Nazomeren in drie landen? Promobil zet de beste Promobil-camperplaatsen in deze drie landen op een rij.

Voor meer camperplaatsen kun je terecht op Camperplaatsen.nl

Waterfles

Deze glazen waterfles van het merk Point Virgule heeft een dop van bamboe en een grip van siliconen. Hij is er o.a. in het mintgroen, hemelsblauw en wijnrood. Inhoud 580 ml. De fles kost 18 euro.