Campings

Kindvriendelijke campings

De Sprookjescamping

Kamperen in eigen land. De magische omgeving van het Vechtdal. Sprookjesachtige sanitairgebouwen. Waterspeelparadijzen. Fietsen, skelters en een Elfenvijver.

Alle kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn ruim opgezet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Kasteelkeuken en de binnenspeeltuin.

Voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Elke dag komen de sprookjesfiguren even langs op ieder veldje.


Terme Catez

Waterwonderland in Slovenië. Golfslagbad, stroomversnellingen, knotsgekke waterglijbanen…

Groots opgezet vakantieparadijs met twee gigantische zwemparadijzen: de zomerrivièra (buiten) en de winterrivièra (binnen). Het hele jaar geopend. Glijbanen tot wel 10 meter hoog en 87 meter lang. Een 450 meter lange speelrivier, fonteinen, whirlpools, waterspeeltuin voor de kleintjes, pirateneiland, recreatiemeer en nog meer.


Village de La Guyoniére

Een 5-sterren camping in de Vendée in Frankrijk. Aan de rand van het meer Lac du Jaunay. Een prachtige groene omgeving vlakbij de stranden. Het waterpark werd vorig jaar vernieuwd en uitgebreid. Ook heeft de camping een welness-centrum.

Kidsclub, ponyclub, speeltuin en veel georganiseerde activiteiten. Avond-entertainment en een multi-sportterrein. Uiteraard is er ook een supermarkt, een wasserette, een restaurant en een bar.Camping Nieuwpoort

Voor een perfecte vakantie aan zee. Drie speeltuinen en twee verwarmde buitenbaden. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met het animatieteam. Optredens, wandelingen en workshops voor kinderen van drie tot twaalf jaar. Boodschappen bij de supermarkt. Taverne ‘De Viertorre’ zorgt voor een heerlijk diner met een frisse Belgische pint. Sportmogelijkheden zoals beachvolley, basketbal en minivoetbal. Ook fietsen kun je er huren.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Trelde Naes

Deense camping midden in de natuur. Op 50 kilometer van Legoland in Billungs en vlakbij het centrum van Fredericia. Compleet met een groot openlucht waterpark voor alle leeftijden. Vanaf de camping loop je naar het strand via een trap (klif). Iets verder ligt, bereikbaar via een pad, een blauwe vlag strand. Of ga de natuur in. Wandelpaden van 1, 2 en 3 kilometer.

Minisupermakrt en café aanwezig.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.