Bürstner Lyseo M

Eerste Bürstner op Mercedes

Wooncomfort op een nieuw niveau

Lyseo M Harmony Line van Bürstner

Bürstner maakt sier met een nieuwe serie: de Lyseo M Harmony Line. Voor deze serie kiest het Duitse merk voor het eerst voor de Mercedes Sprinter als basisvoertuig. De halfintegraal komt in twee indelingen: de 660 en de 690 G. Beide indelingen zijn 6,99 meter lang, 2,32 meter breed en 2,99 meter hoog. Het maximaal toegestane gewicht is 3500 kilo, wat betekent dat een B-rijbewijs voldoende is. De Lyseo M Harmony Line komt standaard met een keur aan assist-systemen, waaronder ABS, ESP, helling-assist, zijwind-assist, dimlicht-assist en rem-assist. De camper is verder voorzien van een bestuurders- en een passagiersairbag, cabineverduistering en verwarmde buitenspiegels.Voel je thuis

Het exterieur van de Lyseo M Harmony heeft nog steeds het klassieke Bürstner-design en oogt tegelijkertijd fris en sportief. Dat komt mede door de tenorietgrijze lak van de cabine, de vernieuwde grill en de moderne koplampen. Aan de achterzijde kenmerkt hij zich door de nieuwe hybride achterlichten. Het dak is gemaakt van hagelbestendiger GFK.


Natuurlijk is ook deze lijn ingericht volgens het – door Bürstner zelf ontwikkelde – Wohnfühlen-principe. Hiermee wil Bürstner de kampeerder zich overal thuis laten voelen. Dit doet het merk bijvoorbeeld door de koper te laten kiezen uit verschillende stijlen, of 'woonwerelden', zoals Bürstner dat noemt.


Het woongedeelte van de Lyseo M Harmony is voorzien van een doorlopende vlakke vloer. De zithoek is in een L-vorm uitgevoerd. In combinatie met de draaibare cabinestoelen biedt deze zithoek plaats aan vijf personen. Indirecte verlichting zorgt ’s avonds voor gezelligheid. Voor de luxe zit- en rugkussens is er keuze uit drie verschillende stoffen van hoge kwaliteit. Ook aan de dakbekleding is veel aandacht besteed.

De M 660 heeft het door Bürstner ontwikkelde ingangselement met onder meer een magneetkast voor glazen en een tv-houder. Voor beide indelingen is een skyroof optioneel. Verspreid over de camper bevinden zich vier USB-oplaadpunten.

De keuken bestaat onder meer uit een kooktoestel met drie gaspitten en een koelkast van 142 liter met vriesvak. In de ruime badkamer zijn een douche, toilet en wastafel te vinden.

Het grote verschil tussen de 660 en de M 690 G is te vinden in het slaapgedeelte. De 660 heeft achterin een Frans bed, terwijl de 690 G is voorzien van twee enkele bedden.

#wooncomfort

Met de nieuwe Lyseo M Harmony Line tilt Bürstner wooncomfort naar een hoger niveau. In combinatie met de bewezen voertuigtechniek van Mercedes ontstaat een heel aantrekkelijke camper.


De Lyseo M Harmony Line 660 en de 690 M zijn verkrijgbaar vanaf 83.350 euro. Het is mogelijk de halfintegraal uit te breiden met diverse opties, waaronder een hefbed.