Adria presenteert meer modellen dan ooit tijdens
Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Adria Caravans


Astella 704 HT de crossover met twee panoramadeuren

Adria Campers


Compact-serie helemaal vernieuwd

Sun Living


Sun Living Style 65 SL compleet voor € 69.995

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is niet compleet zonder Adria en Sun Living. Je vindt beide merken in Hal 12, waar de nieuwste modellen zijn uitgestald. Van buscampers, halfintegralen en alkoofcampers tot familie- en tourcaravans.

Astella, de verrassing

De verrassende Astella komt in drie modellen. Adria brengt het kortste model – de 704 HP – mee naar Utrecht. Deze was nog niet eerder op een Nederlandse beurs te zien. De twee panoramadeuren verbinden buiten met binnen zoals je nog niet eerder in een caravan beleefde.

Maar natuurlijk kun je nog veel meer modellen bekijken. Denk aan de bijzondere Altea KP met buitenkeuken en een indeling die je gezien moet hebben. Of de Adora 593 UP met queensbed. Maar ook de kekke Action en de luxe Alpina staan er. Genoeg om voor naar Utrecht te komen!

Adria Compact Supreme

De geheel vernieuwde Compact Supreme staat in Utrecht in drie uitvoeringen. De Compact is door de NKC genomineerd voor de titel 'Kampeerauto van het Jaar' en alleen al daarom het bekijken waard. Je kunt hier stemmen voor de NKC Kampeerauto van het Jaar.

Ook de totaal vernieuwde Adria Twin Acess 640 SL kun je in Utrecht bewonderen.

Kom de Adria-campers bekijken en ontdek zelf waarom Adria het meest verkochte campermerk van Nederland is!

Sun Living S65 SL

Sun Living, net even anders maar wel met de vertrouwde kwaliteit van de nummer 1 van Nederland. Want de Sun Living campers komen van dezelfde band als de campers van Adria en dat kun je zien. In Utrecht staat de Sun Living STYLE, een erg complete camper voor een heel vriendelijke prijs.

Waarom Sun Living? Omdat de reis jouw doel is en niet het bezit van de grootste of duurste camper. Jij wil gewoon genieten van wat de omgeving je biedt.