Terug naar de stalling?

Grote schoonmaak

€12,95

Washandschoen

Een washandschoen van een merk dat al vele jaren meegaat. Turtle Wax, wie kent het niet?

Deze geweven microvezel washandschoen met insectennet zorgt voor een optimale schoonmaak en verwijdert vlot alle vuil en vet. Tip: spoel de handschoen regelmatig om microkrassen te vermijden.

€18,99

Uitschuifbare wasborstel

Tuinslang aansluiten en poetsen maar. Een trapje heb je met deze uitschuifbare borstel niet nodig.

De Protecton wasborstel met verlengsteel van 95 cm tot 160 cm is voorzien van schuimrubber handgrepen, afsluitbare watertoevoer en een universele aansluiting voor waterslang.

€8,62

Dasty

Dasty is er in verschillende kleuren. Ontvetter Professional, nog krachtiger, is een nieuw en speciaal middel met een hoge concentratie. Het is ideaal voor het ontvetten van mechanische onderdelen. Voor gereedschap, boten, hobby etc.

€37,95

Poetspakket

Alles wat je nodig hebt in één pakket.

Een Car Care poetsemmer met complete inhoud. Met Metallic Wax, Black in a Flash, insecten- en teerverwijderaar, shampoo Zip Wax, spons, synthetische seem en een katoenen poetsdoek. En dat allemaal in een handige opbergemmer.

€19,95

Nano vloeistof

De nano vloeistoef beschermt je autolak en houdt het voor een lange tijd vuilafstotend. Water en vuil glijdt er gewoon van af. Beschermt tegen vuil, vet en kalk, maar zorgt ook voor mooie glans.

Binnen tien minuten is het ingewerkt. Reinigt, polijst, sealed, behoudt en beschermt.

€11,95

Klei spons

Laat je lak stralen. Voor het diep en grondig reinigen van autolak. Wat de wasstraat niet weghaalt, lukt wel met deze poets-klei-spons.

Aanslag van vogelpoep, hars, zure regen en roetdeeltjes; het wordt allemaal simpel verwijderd. Deze spons tast de lak niet aan, maar maakt het werkelijk spekglad.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!