17 x Sprinter op de Caravan Salon

Alleen nog dit weekend in Düsseldorf: al het nieuws op kampeergebied.
Zeventien keer nieuws met de nieuwe Mercedes Sprinter als basis. Van de Hymer Masterline via een gloednieuwe James Cook tot de Carthago chic c-line.

Kroatië

Jos en Dick William staan op het punt af te reizen naar Kroatië. Dat dit land zeker de moeite waard is, laten ze zien in twee – nog te maken –nieuwe live shows. Nieuwsgierig?

Hou Facebook in de gaten of beter: abonneer je op ons YouTube-kanaal

High Peak

Tentenmaker High Peak heeft een nieuw innovatief ventilatiesysteem. Het Advanced Low Vent System bestaat uit ventilatie-openingen bij de vloer. Je kunt ze van binnenuit openen en sluiten.

Kijktip: Expedition Happiness

Een jong stel bouwt een Amerikaanse schoolbus om en trekt door o.a. Alaska en Mexico.

Te zien op Netflix.

Dordt Open

Deze camper- en caravanshow vindt plaats van 7 tot en met 15 september. Toegang en parkeren zijn gratis en de koffie staat klaar.
Alle nieuwtjes van Hobby, Fendt, Adria en Sun Living.
Mis het niet. Klik hier voor alle info.

Unieke Knaus

Twee unieke uitvoeringen van de Sky TI ter ere van het 12,5-jarig jubileum van Mobiledrôme & Partners. Lekker vol: luifel, achteruitkijkcamera, flatscreen en Oyster-schotelantenne. Exclusief en met ruim 15.000 euro voordeel.

Marco Polo Artventure

Dit is het actiemodel van de vernieuwde Marco Polo van Westfalia. Meest opvallend is de afwijkende kleur van het tentdoek. Verder de nodige extra's waaronder een elektrische achterklep. Compact en compleet. Hij is vanaf oktober te koop voor een prijs van 44.590 euro af-fabriek (ex bpm).

Nog nooit zoveel

Er waren nog nooit zo veel camperlocaties in Nederland. De teller staat op 1755 stuks.

Ter vergelijking: In 2011 waren het er 628. Kijk voor camperplaatsen op Camperplaatsen.nl

Barcelona, here we come

Barcelonaaaaa...! Het andere deel van Campingtrend krijgt het liedje van Freddie Mercury en Montserrat Caballé al weken niet uit zijn hoofd. We zakken namelijk voor het eerst af richting de sangria. We horen waar we vooral niet naartoe moeten vanwege de drukte. We gaan het zien. En jullie natuurlijk ook. Verslag van onze trip met ons ultieme Adria-vakantiehuisje volgt.