Hymer actie

C1-rijbewijs cadeau bij aankoop camper

De spagaat

We willen steeds meer comfort en luxe in onze camper. Alleen mag het gewicht niet meegroeien. Een spagaat.

Er zijn natuurlijk camperaars die nergens last van hebben. Die netjes onder het magische maximaal toegestane gewicht van 3500 kilo weten te blijven. Knap.

Er is echter ook een groep die tegen of over het randje zit. Ze hebben een gewichtsprobleem. Moeite om in hun gevecht tegen de kilo's aan de goede kant te blijven van wat mag en niet mag. Kop in het zand of oplossen?

Stap nu over naar de groep die dit probleem achter zich heeft gelaten. Die een zee aan laadvermogen tot zijn beschikking heeft. Die nooit meer bang hoeft te zijn voor een Zwitserse weegbrug. Dat kan nu gratis!De actie

Koop in september of oktober een Hymer en je krijgt je C1-rijbewijs (tot 7.500 kilo) erbij cadeau. Dat is inclusief de benodigde theorieboeken, e-learning, twee examentrainingsdagen en twee theorie-examens. Praktijk doe je middels een talent praktijkopleiding in één, twee of drie dagen inclusief praktijkexamen.

Ook een C1 voor je partner? Daarvoor is er de partneractie met een mooie korting. C1 niet nodig? Dan krijg je voor 1000 euro aan extra accessoires kado.

Met een C1-rijbewijs mag je een camper besturen tot aan een maximaal toelaatbaar gewicht van 7500 kilo. Eerst doe je de theorie. Dat is de zogenaamde RV1 light en R2C. Je leert over verkeer, techniek en goederenadministratie.

Voor de praktijk zijn er zestien opstaplocaties door het hele land. Je doet de praktijk in principe in één dag. Extra dagen kan ook maar die zijn niet gratis. Tachtig procent van de deelnemers slaagt in één keer.

Een medische keuring en Eigen Verklaring (online invullen op de site van de CBR, uitprinten en meenemen naar de keuring) zijn verplicht. Deze zijn voor eigen rekening. Hierbij heb je een gecertificieerde Arbo-arts nodig. Kijk op www.goedkopekeuringen.nl voor meer informatie.

Hymer maakt C1 aantrekkelijk

Koop in de maanden september of oktober een nieuwe camper van Hymer (uitgezonder de HymerCar) en je krijgt je C1-rijbewijs erbij cadeau.

Voor je partner is er de partneractie waarbij het C1-rijbewijs te halen is met een mooie korting.


Hymer werkt voor deze actie samen met Smits Opleidingen in Oss.