De Caravanboat


Voor wie niet kan kiezen

Dethleffs


Hybride buscamper

Hymer concept car


Vision Venture

LMC


De gasloze caravan

De Caravanboat

Te zien op het buitenterrein van de beurs. Voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een boot en een caravan. Je hangt hem achter de auto, maar kunt er net zo makkelijk mee varen.

We schreven er eerder dit artikel over.

Globevan e.Hybrid

De eerste buscamper van Dethleffs verrast. Het is een hybride met een elektro- en benzinemotor. Die laatste is een Range-extender. Hij zorgt voor een actieradius van tot 500 kilometer. Basis is de Ford Transit Custom. Je leest er meer over op deze site.

Hymer Vision Venture

Deze concept car lijkt in eerste instantie een buscamper, maar is dat niet. Alleen de zogenaamde Triebkopf, de neus met aandrijving, is van de Sprinter. De keuken is meteen ook de trap naar het slaaphefdak. We zien een dakterras en een veranda met bbq. Hij mag van ons zo in productie.

Gasloze LMC Musica

De LMC Musica heeft werwarmingsmatten, die onder meer in het hout van de meubelen zijn geperst. Zelfs de badkamerspiegel is zo verwarmd. De Musica heeft een elektrische kachel en koken gaat op inductie. Er komt geen gas meer aan te pas. In de disselbak is nu opbergruimte voor de kampeerstoelen. Het is een studiemodel, maar bij voldoende belangstelling kan hij zo in productie.

Meer nieuws dagelijks op onze website