Campings

Vijf keer Adriatic

Camping Resort Laterna

Betoverende natuur over 3 kilometer kustlijn, halverwege tussen Novigrad en Poreč. Ruime standplaatsen, verschillende themadorpen en luxueuze glampingtenten.

Vooral veel rust en privacy in de schaduw van geurige pijnbomen en eikenbomen. Compleet met familie aquapark en Maro Club, speciaal voor kinderen. Zelf kun je ontspannen op het zandstrand, genieten van een verfrissende cocktail aan de bar of van een verkwikkende massage.

Solitudo Sunny Camping

De enige camping in Dubrovnik is gelegen op het prachtige schiereiland Babin Kuk. Het gebied staat bekend om zijn stranden, op slechts een korte busrit van het historische centrum van Dubrovnik. Rustige locatie dichtbij mooie stranden. Sport- en entertainmentmogelijkheden, een buitenzwembad en een kinderzwembad zijn te vinden in het nabijgelegen Valamar Club Dubrovnik Hotel. Lekker eten doe je op de camping bij Beer&Grill.

Padova Premium Resort

Gelegen in een rustige, idyllische baai in het plaatsje Banjol, vlakbij de gezellige historische kern van de stad Rab.

Geniet van van het kiezel- en zandstrand, de kristalheldere zee, een aangename wandeling of een korte rit met een boottaxi naar de oude binnenstad en terug.

Ruime, verzorgde standplaatsen, het merendeel onder de groene pijnbomen, moerbei- en olijfbomen. Sommige plaatsen bieden een spectaculair uitzicht op de oude stad.


Marina Camping Resort

Gelegen op een klein schiereiland bij de stadjes Labin en Rabac, aan de oostkust van Istrië. Omgeven door pittoreske stranden en interessante duikbezienswaardigheden. Terrasachtige standplaatsen in de directe nabijheid van de zee. Adembenemend uitzicht op zee en de Kvarner-eilanden. De camping heeft ook een infinity pool, geschikt voor proefduiken of voor ontspanning. Moderne sanitaire voorzieningen.




Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Baška Beach Camping Resort

Deze camping, voorheen Zablaće Camping Resort, ligt op het westelijke gedeelte van een van de beroemdste stranden van Kroatië, het Vela Plaža in Baška. Vlakke grasbodem naast de turquoise zee.

Schitterend uitzicht op het kleine rotsachtige eiland Prvić. Geluid van de golven en een verkoelende briesje vanaf zee. Relaxen op het strand, sport, culinaire specialiteiten, animatieprogramma of genieten bij het zwembad.



Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.