Lyseo Time T

Halfintegraal van Bürstner als ruimtewonder

Lyseo Time T 690 G

Met de halfintegraalserie Lyseo Time T ben je altijd klaar voor vakantie. Hij is er in vier verschillende uitvoeringen. Wil je bijvoorbeeld een compacte camper met enkele bedden? Dan is de T 690 G precies wat je zoekt.

Vier zitplaatsen met gordel en tot aan vier slaapplaatsen. Op een lengte van slechts 6,98 meter. Hij blijft onder de 3500 kilo maximaal toegestaan gewicht, dus te rijden met je gewone B-rijbewijs.

De T 690 G is binnen aangenaam ruim. Hij is 2,31 meter breed en heeft een stahoogte van 2,12 meter. Het dakraam boven de zithoek zorgt voor veel daglicht in het interieur.

De moderne euro 6D temp motor met 120 pk is standaard. Geen problemen met milieuzones.Super complete Limited

De Lyseo Time T 690 G is al lekker compleet van zichzelf. Maar kies je voor de Limited-uitvoering, dan is hij super compleet. Je hebt dan een zilverkleurige cabine. De camper staat op 16 inch lichtmetalen velgen. In het woongedeelte bevindt zich de premiumdeur. Met hor, afvalemmer, raam en tweepunts centrale vergrendeling. Een zwarte grill met Bürstner-logo en zware omranding van de koplampen en zonnescherm met led-verlichting. Ook zit er een abs-assit systeem op (noodremsysteem).

Daarnaast heeft ook deze uitvoering standaard enkele bedden van ruim 2 meter lang. Verder een extra lage coupé-instap en een grote garage. En de mogelijkheid nog het een en ander toe te voegen dankzij verschillende optionele pakketten.

De deur naar het woongedeelte is van XL-formaat. Stap je binnen, dan vallen de keukenkastjes met witte kastkleppen op. In de mooie vitrinekast is plek voor het glaswerk.

Het tafelblad en het werkblad in de keuken zijn van krasvast materiaal. Het keukenblad is daarbij aan de onderkant voorzien van een lichtrail voor de juiste sfeer.

Het interieur kun je helemaal naar je eigen hand zetten. De zit- en rugkussens zijn verkrijgbaar in meerdere materialen. De kussens zijn gemaakt om een hoog zitcomfort te garanderen. Ze zijn luxueus afgewerkt. Er zijn meerdere stoffen om uit te kiezen. Je voelt je helemaal thuis.

#overalthuis

Met de Lyseo Time T 690 G voel je je overal thuis. Je koopt kwaliteit. Bürstner geeft niet voor niets tien jaar waterdichtheidsgarantie op zijn campers.


De halfintegraal Lyseo Time T 690 G Limited op Fiat Ducato is er vanaf 75.470 euro. Hij is op te waarderen naar een maximaal toegestaan gewicht van 4250 kilo.