Kleine wasjes, grote wasjes

Ook op de camping

€11,75

Fostex elastische waslijn

Nederlands fabrikaat. Een handige elastische waslijn, want gemaakt van 100% elastiek.

Compleet met twee haken aan de uiteinden. Er zitten acht wasknijpers aan. Die hang je op de camping overal gemakkelijk op.

€22,18

Wash it waszak

Je vuile was stop je onderweg in een Wagon Trend waszak. De zak is voorzien van twee handige handgrepen. Is hij vol, dan is het langzaam tijd om een wasmachine op te zoeken. Of je neemt er natuurlijk twee mee. Is hij leeg, dan vouw je hem op en past hij altijd wel ergens tussen.

€43,99

Opvouwbare droogmolen

De voet en steel van deze droogmolen van Camp-gear zijn te verwijderen. Zo past hij bijvoorbeeld ook op een dissel. En de voet kun je ook gebruiken voor je schotel.

De draadlengte is 15 meter en je zet hem met drie haringen stevig in de grond.

€43,29

Inklapbaar droogstrijkijzer

De Philips HD1301/02 is compact en licht van gewicht. Ideaal voor op reis. Zit in een handig etui en beschikt over een voltagekeuzeschakelaar. Hierdoor kan hij veilig worden gebruikt op iedere netspanning. Ook het lange snoer is erg handig. Vermogen 250 Watt.

€26,33

Wipp Express handwas

Wipp Express, wie kent het niet? Hét handwasmiddel voor tussendoorwasjes. Snel, krachtig en veilig. Wipp Express kan ook als inweekproduct, vóór de was, worden gebruikt.

Dankzij deze voordeelverpakking (acht verpakkingen) doe je de was ook nog eens fluitend.

€19,75

Wasknijper

Het systeem heet Tetra-Lok. De was blijft met deze speciale wasknijpers op zijn plek, ook bij harde wind. Je hoeft nooit meer je handdoek van de tent van de buren af te halen.

Er zitten er maar liefst 72 in een verpakking en de kleur is blauw.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!