Opblaasbare speedboat

Altijd al de blits willen maken met je eigen speedboat? Met dit opblaasbare exemplaar kan dat. Loungen met tot zes personen op de Bay Breeze Boat Party Island.
Hij is zes meter lang en drie meter breed. Voor 200 euro ben je kapitein.
Naar Amazon

Duitse tol
mag niet

Oostenrijk en Nederland kregen van de rechter gelijk. De voorgenomen Duitse tol is discriminerend voor buitenlandse automobilisten. Het plan gaat in deze vorm dus niet door.

Vakantie- checklist

Nooit meer iets vergeten als je op vakantie gaat? Download dan hier de handige vakantie-checklist van Isabella.


Naar de checklist

Nieuwe Ducato

Hij is de absolute nummer één. Drie van de vier in Europa verkochte campers staat op een Fiat Ducato. Nu met schonere Euro 6D-temp motor, optioneel een 9-traps automaat en nieuwe rijhulp- en infotainmentsystemen.

Vlaanderen

Ook in België is de camper populair. Daarom komen er meer camperplaatsen in Vlaanderen, zo laat laat Westtoer weten. Er komen 230 plekken bij waarvan 170 aan de kust. De provincie West-Vlaanderen heeft daar 643.000 euro aan subsidie voor over.

Krkonoše-biertrail

Het Reuzengebergte, dat zijn de hoogste bergen in Tsjechië. Je kunt er ook uitstekend bier drinken, Het Krkonoše-bierpad is voor het zesde jaar geopend.

Meer informatie

Neem eens de ferry

Ferrymaatschappij DFDS biedt verschillende routes naar het Verenigd Koninkrijk. Allemaal op korte afstand van de mooiste kampeerplekken: van Dieppe naar Newhaven, Duinkerken naar Dover, Calais naar Dover en IJmuiden naar Newcastle. De ideale manier om met eigen auto of caravan op vakantie te gaan.

Glamping-resort

In het Italiaanse kustplaatsje Scarlino, tussen Pisa en Grosseto, is de totaal vernieuwde glamping 'Vallicella' heropend. Loek van de Loo, voorheen directeur en oprichter van Vacanceselect, heeft hiermee, samen met zijn Italiaanse vrouw Chicca Scalvini zijn grote droom gerealiseerd.


Meer weten? Ga naar deze site.