Adria


Update voor de Aviva

Knaus


Live I integraal

Fendt


Bianco Active 390FHS

Carado


338 als integraal en halfintegraal

Aviva aangepakt

Vanaf dit seizoen zit er aan beide zijden van de vier verschillende indelingen van de Aviva een tentrail. Het interieur kreeg een nieuwe kleurstelling. De Aviva is Adria Inclusive. Dat omvat o.a. een reservewiel met houder, een AL-KO chassis met AKS, een hordeur en bovenkasten met kleppen. Maar ook voldoende usb-aansluitingen voor het hele gezin en led-verlichting.

De Aviva komt met twee jaar algehele garantie en zeven jaar waterdichtheidsgarantie.

Live I in twee indelingen

De Knaus Live I integraalcamper is de doorontwikkelling van de succesvolle halfintegraalmodellen van deze serie. Er komen om te beginnen twee indelingen beschikbaar. Daar zit standaard een hefbed in en een ruime douchecabine dankzij een slimme wegdraaibare wand.

Compacte 390 FHS bij Fendt

De Bianco Active-lijn is populair in Nederland. Met deze compacte 390 FHS weten wij zeker dat er nog een indeling bij is gekomen die bij Nederlanders in de smaak zal vallen. Compacte buitenmaten en een comfortabel interieur. De keuken staat in deze caravan tegen de achterwand met er tegenover – dus bijna op de as – de koelkast die je zowel vanaf buiten als vanaf binnen makkelijk kunt openen. Een Frans bed en een comfortabele dinette maken dit een perfecte caravan voor stellen die graag rondtrekken.

Twee keer enkele bedden plus hefbed

De 338 heeft enkele bedden en komt er als integraal en als halfintegraal. De laatste is 6,98 meter lang. Precies twee centimeter langer dan zijn broertje. Wat opvalt, is het ruime interieur, het grote laadvermogen en de comfortabele uitrusting.

Vier slaapplaatsen zijn standaard in de integraal, in de halfintegraal is een extra hefbed optioneel.

Meer nieuws dagelijks op onze website