Campings

Deze vijf campings liggen direct aan een rivier.

Holländischer Hof

Viersterren camping onder Nederlands beheer op een schiereiland aan de Moezel. Tussen Cochem en Zell. Geopend van 12 april tot en met 27 oktober. Bootjes kijken en natuurlijk al die leuke paatsen langs de Moezel bezoeken.

De wijnfeesten staan overzichtelijk op een rij op de site van deze ACSI-camping.

Sonnenstrand

Camping direct aan de Rijn. De schepen varen door je voortuin. De camping heeft 75 plaatsen, waarvan twintig vaste. Honden zijn toegestaan. De camping heeft een Gaststätte, terras en een kiosk voor het hoognodige. Geopend van 1 april tot 31 oktober. Ook hier spreken ze een woordje Nederlands. Voor 18 euro (ACSI) sta je aan het water.

Mainblick


Ongecompliceerde camping aan de Main in Schwarzach. Ben je op doorreis, dan kan je op het C-veld een plekje krijgen. Die plekken zijn niet breed, maar wel lang. Zo kun je de caravan desgewenst aangekoppeld laten. In het restaurant, met gut Bürgerliche Küche, kun je voor weinig geld lekker eten. Broodjes zijn tot 20.00 uur 's avonds te bestellen. Schoon en modern sanitair.

Camping am FlussIn het Oostenrijkse Steyr direct aan de oever van de Enns. De camping is vijftig plaatsen groot. Alle plekken hebben stroom. Er is een kiosk en op verzoek zorgen ze ook voor een ontbijt. Reserveren kan via de site. De camping is het gehele jaar geopend.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

't Veerhuys

Camping 't Veerhuys ligt direct aan de oever van de Maas. In het noorden van Limburg, tussen de Peel en Maasduinen. De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Er is zelfs een fiets- en voetveer vanaf de camping naar Nationaal Park Maasduinen, of het schilderachtige Arcen met haar Kasteeltuinen.

Restaurant met terras van 'Tante Jet aan de Maas'.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.