Sun Living
S 75 SL Style

Halfintegraal als actiemodel met 5300 euro voordeel

Made by Adria


Bij Sun Living bouwen ze naast buscampers en alkoofcampers ook halfintegralen en crossovers. Er is voor elk wat wils. Sun Living is made by Adria Mobil. Je koopt daarmee kwaliteit en dat voor een instapprijs.


De Sun Living S 75 SL Style is een ruime halfintegraal. Basis is de Fiat Ducato. De opbouw is – conform de Adria Mobil-standaard – gemaakt van hagelbestendiger polyester.

Met zeven Sun Living-dealers in Nederland is service nooit ver weg. De Sun Living S 75 SL is tijdelijk verkrijgbaar met een klantvoordeel van 5300 euro.


Explore New Places

De S 75 SL Style staat standaard op een 43H chassis met 16 inch wielen. Onder de kap de 2.3 multiijet diesel met 130 pk. Deze is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak.


Deze camper is 7,42 meter lang, 2,32 meter breed en 2,87 meter hoog. Er zijn tot aan zes slaapplaatsen. Standaard zijn er vijf zitplaatsen, allen voorzien van een gordel.


De stahoogte binnen bedraagt een aangename 2,10 meter. De koelkast heeft een inhoud van 142 liter. Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 6.


Sun Living S-serie

De Sun Living S 75 SL is een camper uit de S-serie. Enkele unieke kenmerken van deze serie zijn de nieuwe geïntegreerde keukenblokken. De slimme verborgen toilet- en doucheruimte neemt amper plek in als je er geen gebruik van maakt. Met een optioneel hefbed boven de cabine creëer je extra slaapplekken. De S-serie kent diverse indelingen voor de slaapkamers. Veel opbergruimte in de camper. Meer licht en ruimte dankzij het panoramavenster. Verborgen vijfde zitplaats met gordel.


Nieuwe ruimte: het gevoel van ruimte in de dinette, een stahoogte van maar liefst 210 centimeter. Unieke kubusvormige bagageruimte met grote luiken aan beide zijden.


Nieuwe oplossingen: zoals de alles-in-één technische ruimte onder de dinette en een verborgen toilet-doucheruimte.


Nieuw comfort: comfortabel slapen en leven. Een open indeling met led-verlichting. Gemaakt om het hele jaar te gebruiken, compleet met Truma-verwarming en een slim luchtcirculatiesysteem.


Complete camper

Stijlvol onderweg in de Sun Living S 75 SL Style. Niet alleen met voordeel, maar ook met een aantal zeer prettige pakketten en opties. Deze verhogen het woon- en rijcomfort. Denk bij het rijcomfort aan zaken als Traction Control, Hill Desecent Control en Cruise Control. Verder is de 75 SL voorzien van ESP inclusief hill holder, led-dagrijverlichting en mistlampen voor.


In de camper is optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. De garage – met vlakke bodem – is van twee kanten bereikbaar. Boven de cabine met draaibare stoelen vind je een panoramavenster. De meubels zijn voorzien van het Cherry Select-decor en chique Mercurius-bekleding. Op de langsbedden achterin liggen koudschuimmatrassen. In de keuken is – naast een ruime koelkast – ook een oven te vinden. Buiten zit je comfortabel onder de moderne Thule-luifel.


Hoogste tijd om nieuwe wegen te ontdekken. Net zoveel genieten van de reis als van de nieuwe plekken. Tijd voor Sun Living.


Sun Living S 75 SL nu voor 66.900 euro. Tijdelijk met een klantvoordeel van 5300 euro.