Ja, de zon!

Beschermen maar

€11,09

Nivea zonnecrème

Nivea SUN Swim & Play Zonnecrème SPF 50 biedt kinderen zeer effectieve UVA/UVB-bescherming. Langdurig water resistent, zodat de kids lekker lang in het water kunnen spelen voordat opnieuw insmeren nodig is. Voor de gevoelige kinderhuid, met Dexpanthenol.

€12,95

Allride zonnescherm

Een driedelig auto-zonnescherm voor je zijruiten en achterruit. De zonneschermen zijn universeel en dus in iedere auto te gebruiken.

Eenvoudig te bevestigen met zuignappen. Ook eenvoudig weer te verwijderen. Beschermt tegen zonlicht en UV-straling.

€21,99

Ipliva Heart paraplu

Steel harten met deze unieke hartparaplu. Beschermt tegen regen, maar is ook UV-bestemdig. Dus handig als bescherming tegen zonnestralen. Leuk als cadeau, maar uiteraard ook voor jezelf. Deze hartvormige paraplu is lekker groot. Wel oppassen als het waait.

€44,94

Ki et La UV-zonnebril

Deze gestreepte UV-zonnebril voor kinderen van 9-12 jaar is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes die altijd op pad zijn. Deze lichtgewicht bril is flexibel en bijna onbreekbaar; ideaal voor kinderen die een leven vol avontuur en actie leiden.

€26,33

Driehoekig zonnezeil

Wil je makkelijk en snel in de schaduw zitten in de tuin of op de camping? Dat is geen probleem met dit schaduwdoek.

Afmeting is een ruime 5 bij 5 bij 5 meter. De kleur is lichtgrijs. Het doek zit in een transparante opbergtas en is handig mee te nemen.

€34,96

Easy Camp beach shelter

De Coast-strandparasol heeft moderne kleuren en een slim ontwerp. De zijpanelen en het afneembare grondzeil zorgen voor nog meer bescherming. De Coast is eenvoudig te openen en mee te nemen. De parasol biedt veelzijdige beschutting.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!